08 519 70 407
Sök

Gruppresor

NYATI Safari erbjuder många möjligheter till att resa ihop i grupp. Är önskemålet att åka på en privat lyxsafari som grupp, så kan vi på NYATI Safari Lodge t.ex. göra en uppdelning så att er grupp upplever exklusivitet oavsett gruppens storlek, på upp till 102 personer. 

  • Grupper   8  <   12  personer: NYATI Cheetah Camp
  • Grupper 13  <   24  personer: NYATI Main Lodge med 9 River Bungalows & 1 Familjebungalow
  • Grupper 25  <   66  personer: NYATI Main Lodge & Olifant Camp med 6 privata Olifant Villa Suiter
  • Grupper 67  <   78  personer: NYATI Main Lodge, Olifant Camp & Cheetah Camp
  • Grupper 79  < 102  personer: NYATI Main Lodge, Olifant Camp, Cheetah Camp & NYATI Bush Camp 

Många verksamheter, föreningar, företag eller liknande har använt sig av denna möjlighet att ge medarbetare och medlemmar en upplevelse ut över det vanliga. Till exempel en avdelning eller grupp som har klarat ett speciellt budgetmål, en förening som har jubileum eller ett företag som vill stärka samarbetet. Eller familjen som vill fira en speciell händelse. Eller....

Det är allmän kännedom att gemensamma upplevelser förbättrar både samhörighet och samarbete, och det precis lika allmänt känt att en resa är en av de bästa sätt att skapa ”en gemensam upplevelse”. Kontakta oss, så kan vi presentera idéer, möjligheter och priser.

Boka din resa
Kontakta oss
Kontakta Nyati
Ring oss på +46 8 519 70 407 eller skriv till:
Ange alla obligatoriska fält
Ange en giltig email
Skicka

Sök i NYATI

Denna webbplats använder funktioner som äldre versioner av Internet Explorer inte stöder. Du bör därför byta eller uppgradera din webbläsare.