+46 42 405 99 94
Sök

NYATI Familjesemestrar

NYATI Safari erbjuder helt unika möjligheter att resa på safari med hela familjen. Våra stora boenden och vår splitternya bilpark gör det möjligt att anpassa vår lyxsafari så att alla generationer kan följa med. Är ni en familj på upp till 6 personer så kan ni bo i vår familjebungalow på NYATI Safari Lodge. Är ni upp till 8 personer så kan ni bo i er egna privata lyxvilla på 200 kvm med egen poolterrass med utsikt mot floden och med stor lounge med TV, wifi, matlagningsmöjligheter och upp till 4 sovrum. Läs mera om våra Olifant villa-suiter på NYATI Safari Lodge här.

Är ni 8 personer eller fler kan vi erbjuda vår enastående NYATI Cheetah Camp på 500 m2 med 6 dubbelrum, egen pool, stor terrass med utsikt mot floden, 2 stora vardagsrum med TV-lounge, wifi och köksfaciliteter. Här får ni uppleva privat lyxsafari med egen kock och privat chaufför/guide. Läs mer om NYATI Cheetah Camp här.

Det är också möjligt att bo i egen villa på vår nya NYATI Bush Camp, där vi har 4 villor med plats till 6 personer i varje.

Bokningsförfrågan
Kontakta oss
Kontakta Nyati
Ring oss på +46 4 240 59 994 eller skriv till:
Ange alla obligatoriska fält
Ange en giltig E-postadress
Skicka
Denna webbplats använder funktioner som äldre versioner av Internet Explorer inte stöder. Du bör därför byta eller uppgradera din webbläsare.