08 519 70 407
Sök

NYATI Familjesemestrar

NYATI Safari erbjuder helt unika möjligheter till att resa på safari för hela familjen. Våra stora boenden och splitternya bilpark gör det möjligt att anpassa vår lyxsafari så att alla generationer kan följa med. Är ni en familj på upp till 6 personer så kan ni bo i vår familje bungalow på NYATI Safari Lodge. Är ni upp till 8 personer så kan ni bo i er egna privata lyxvilla på 200 kvm med egen poolterrass med utsikt mot floden och med stor lounge med TV, wifi, kokmöjligheter och upp till 4 sovrum. Läs mera om våra Olifant villa suiter på NYATI Safari Lodge här.

Är ni 8 personer eller flera kan vi erbjuda vår enastående NYATI Cheetah Camp på 500 kvm med 6 dubbelrum, egen pool stor terrass med utsikt mot floden, 2 stora vardagsrum med TV lounge, wifi och köksfaciliteter. Här kommer ni på privat lyxsafari med egen kock och privat chaufför/guide. Läs mer om NYATI Cheetah Camp här.

Det är också möjligt att bo i egen villa med all inklusive på vårt nya NYATI Bush Camp, vi har 4 villor med plats till 6 personer i varje.

Boka din resa
Kontakta oss
Kontakta Nyati
Ring oss på +46 8 519 70 407 eller skriv till:
Ange alla obligatoriska fält
Ange en giltig email
Skicka

Sök i NYATI

Denna webbplats använder funktioner som äldre versioner av Internet Explorer inte stöder. Du bör därför byta eller uppgradera din webbläsare.