+46 42 405 99 94
Sök

NYATI Bröllopsresor

NYATI Safari är experter på att arrangera bröllopsresor till Afrika och Indiska oceanen. Afrikas överväldigande natur, fascinerande djurliv, vackra solnedgångar och gnistrande stjärnhimmel ger bröllopet eller bröllopsresan den perfekta inramningen.

En bröllopsresa till Sydafrika med NYATI Safari bjuder på romantik, lyx och äventyr mitt i den vilda naturen. Bo i full komfort i er egen exklusiva River Bungalow på NYATI Safari Lodge mitt i Greater Kruger National Park med panoramautsikt över Olifant River och den sydafrikanska bushen. Där kan ni följa de vackra solnedgångarna och det rika djurlivet längs floden från er egen privata terrass. Boka er bröllopsresa redan idag!

Läs mer om NYATI Bröllopsresor

Romantisk safari och oförglömliga upplevelser

På NYATI Safari Lodge kan vi tillgodose praktiskt taget alla önskemål på en bröllopsresa. Vårt stora inkluderade safariprogram bjuder bland annat på storslagna safari- och naturupplevelser i vårt eget Big 5-reservat. Vill ni ha en exceptionell upplevelse kan ni till exempel välja en magisk ballongsafari när solen går upp över Blyde River och Drakensbergen. Alla måltider under hela veckan ingår, och ni får även en romantisk trerättersmiddag bara för er två som vi serverar på en valfri kväll under vistelsen. En bröllopsresa till Afrika ger minnen för livet och blir en fantastisk början på ert liv tillsammans.

Skräddarsydda bröllopsresor med safari och paradisstränder

Om ni vill avsluta bröllopsresan i intima och romantiska omgivningar kan vi rekommendera att ni kombinerar er safari med en avkopplande badsemester i strandparadiset Mauritius eller på exotiska Zanzibar. Efter en vecka med stora safariupplevelser i Sydafrika kan ni koppla av och njuta av varandras sällskap i den underbara miljön på något av våra hotell vid Indiska oceanen. 

På Mauritius hittar ni lyxig avkoppling med fokus på gastronomi, fantastiska vita stränder med vajande palmer och fina hotell med förstklassig service. Zanzibar bjuder på turkosblått hav, vackra stränder, traditionella segelbåtar, kryddplantager och historiska Stone Town. Oavsett om ni vill ha nya upplevelser i en exotisk omgivning eller bara koppla av och njuta av sol och bad på fantastiska sandstränder, hjälper vi er att hitta rätt hotell för en perfekt avslutning på safariresan.

Bröllop bland Afrikas vilda djur?

Packa ner brudklänningen och morgongåvorna och ge er av på drömresan. Glöm allt vad svärmödrar och bordsdekorationer heter, slipp planera i det oändliga och välj i stället att vigas i Sydafrikas vackra natur, mitt bland Afrikas vilda djur och med Olifants River som fond. Oavsett om ni vill ha en intim och romantisk ceremoni med de närmaste eller en exotisk festtillställning för släkt och vänner, garanterar vi att ni får en oförglömlig upplevelse. 

På NYATI Safari Lodge kan vi ordna en vigselceremoni som genomförs av en lokal präst. Vill ni i stället vigas på en vit sandstrand med det turkosblå havet i fonden så ordnar vi det också. Tänk dock på att det bara är själva ceremonin som kan anordnas. För att vigseln ska bli giltig i Sverige måste ni även vigas hemma före eller efter resan. Kontakta oss och berätta om era resedrömmar, så sätter vi ihop ett skräddarsytt paket som passar era önskemål och er budget.

Bokningsförfrågan
Kontakta oss
Kontakta Nyati
Ring oss på +46 42 405 99 94 eller skriv till:
Ange alla obligatoriska fält
Ange en giltig E-postadress
Skicka
Denna webbplats använder funktioner som äldre versioner av Internet Explorer inte stöder. Du bör därför byta eller uppgradera din webbläsare.