08 519 70 407
Sök

NYATI Bröllopsresor

NYATI Safari är experter på att arrangera bröllopsresor till Afrika och Indiska Oceanen. Afrika med sin överväldigande natur, fascinerande djurliv, härliga solnedgångar och glittrande stjärnhimmel är den perfekta miljön för bröllop eller honeymoon.

En bröllopsresa till NYATI Safari Lodge bjuder på romantik, lyx och ett äventyr mitt i den vilda naturen. Låt dig njuta i er egen exklusiva River Bungalow mitt i Great Kruger National Park med panoramautsikt över Olifant River och den sydafrikanska bushen från er egen privata terrass och där ni kan följa det rika djurlivet längs floden.

Bröllop bland Afrikas vilda djur?

Packa bröllopsklänningen och morgongåvan och glöm svärmor, långvarig planering och bordsdekorationer och  tänk i stället ett bröllop som omges av afrikansk vildmark i Sydafrikas vackra landskap med Olifant River som bakgrund. Oavsett om du vill ha en romantisk ceremoni med de närmaste eller en exotisk och festlig händelse för hela familjen och vänner, så garanterar vi en oförglömlig upplevelse.

På NYATI Safari Lodge kan vi tillgodose i stort sätt alla önskemål som du vill ha på en honeymoon och vi kan ordna en lokal vigselförrättare till ceremonin. Om du vill ha din bröllopsceremoni på en kritvit sandstand med turkosblott hav i bakfrunden i stället för Afrikas natur så kan vi hjälpa dig med det också. Kontakta oss och berätta om dina önskemål så ska vi skräddarsy din bröllopsresa till dig.

Kontakta oss
Kontakta Nyati
Ring oss på +46 8 519 70 407 eller skriv till:
Ange alla obligatoriska fält
Ange en giltig email
Skicka

Sök i NYATI

Denna webbplats använder funktioner som äldre versioner av Internet Explorer inte stöder. Du bör därför byta eller uppgradera din webbläsare.