+46 42 405 99 94
Sök

NYATI Bröllopsresor

NYATI Safari är experter på att arrangera bröllopsresor till Afrika och Indiska Oceanen. Med sin överväldigande natur, sitt fascinerande djurliv, sina härliga solnedgångar och sin glittrande stjärnhimmel är Afrika den perfekta miljön för bröllop eller smekmånad.

En bröllopsresa till NYATI Safari Lodge bjuder på romantik, lyx och äventyr mitt i den vilda naturen. Bo i full komfort i er egen exklusiva River Bungalow mitt i Great Kruger National Park med panoramautsikt över Olifant River och den sydafrikanska bushen. Där kan ni följa det rika djurlivet längs floden från er egen privata terrass.

Läs mer om NYATI Bröllopsresor

Bröllop bland Afrikas vilda djur?

Packa bröllopsklänningen och morgongåvan och glöm svärmor, långvarig planering och bordsdekorationer och  tänk i stället ett bröllop som omges av afrikansk vildmark i Sydafrikas vackra landskap med Olifant River som bakgrund. Oavsett om du vill ha en romantisk ceremoni med de närmaste eller en exotisk och festlig händelse för hela familjen och vänner, så garanterar vi en oförglömlig upplevelse.

På NYATI Safari Lodge kan vi tillgodose i stort sett alla önskemål på en smekmånad. Vi kan också ordna en lokal vigselförrättare till ceremonin. Om du vill ha din bröllopsceremoni på en kritvit sandstand med turkosblått hav i bakgrunden i stället för Afrikas natur så kan vi hjälpa dig med det också. Kontakta oss och berätta om dina önskemål så ska vi skräddarsy din bröllopsresa till dig.

Kontakta oss
Kontakta Nyati
Ring oss på +46 4 240 59 994 eller skriv till:
Ange alla obligatoriska fält
Ange en giltig E-postadress
Skicka
Denna webbplats använder funktioner som äldre versioner av Internet Explorer inte stöder. Du bör därför byta eller uppgradera din webbläsare.