042 405 99 94
Sök

Lätt att resa till Sydafrika

Covid-19 är nu så mycket under kontroll att det återigen är härligt enkelt att resa till det vackra reslandet: Sydafrika.

Vid ankomst ska du som nyanländ helt enkelt kunna uppvisa antingen full vaccination mot Covid-19 eller ett negativt PCR-test som inte är mer än 72 timmar gammalt vid ankomst till Sydafrika.

Precis som på resor till andra länder är det viktigt att ha reseförsäkringen i ordning. Tills vidare är det viktigt att få en skriftlig försäkran från försäkringsbolaget på engelska att försäkringen även täcker sjukdom med Covid-19.

Vi rekommenderar en reseförsäkring hos Gouda som du kan läsa mer om här.

Ökat fokus på hygien

NYATI Safari Lodge ligger i provinsen Limpopo, vilket är det område i Sydafrika som har drabbats minst av infektion. Här sker nästan alla aktiviteter utomhus.

Tillsammans med personalen i Sydafrika har vi under de senaste månaderna ökat vårt fokus på hygien och säkerhet på lodgen, samt tillhandahållit ett hav av nya åtgärder för att skydda våra gäster mot infektion, så att du kan känna dig helt säker genom att resa med oss ​​igen.

Det innebär bland annat att det finns handsprit i alla gemensamma utrymmen på lodgen, vi säkerställer bättre utrymme mellan borden i restaurangen, vi kör med färre gäster i våra öppna safaribilar och i denna provins är det inte oroligt.

Bokningsförfrågan
Kontakta oss
Kontakta Nyati
Ring oss på +46 42 405 99 94 eller skriv till:
Ange alla obligatoriska fält
Ange en giltig E-postadress
Skicka
Denna webbplats använder funktioner som äldre versioner av Internet Explorer inte stöder. Du bör därför byta eller uppgradera din webbläsare.