+46 42 405 99 94
Sök

The Kingdom at Victoria Falls

The Kingdom at Victoria Falls ligger bara 5 minuters promenad från ett av världens sju underverk, majestätiska Victoria Falls. Hotellet är byggt kring en konstgjord sjö och har stor trädgård och ett härligt poolområde. Hotellets särpräglade byggnadsstil med pelare och kupoler har hämtat inspiration från Great Zimbabwe Monument i Masvingo. Här bidrar arkitekturen till att skapa en unik stämning och atmosfär. 

På The Kingdom at Victoria Falls finns en stor restaurang med fantastisk utsikt över trädgården. Här serveras frukost och middag varje dag, och på kvällarna underhåller lokala musiker och dansare. Hotellet har också en härlig terrass med poolbar där det serveras lättare lunchrätter och cocktails. Om du vill koppla av mellan utflykterna finns det fyra pooler att välja mellan, varav en är en barnpool. Rummen är rymliga och inredda i brunt och beigefärgat med rustika möbler i trä.

Faciliteter

Det trestjärniga hotellet The Kingdom at Victoria Falls har totalt 294 rum. Du kan välja mellan standardrum, familjerum, Kings Club-rum eller standardsviter. Rummen vetter antingen mot sjön eller mot trädgården.

Standardfaciliteter på alla rum

  • Badrum med badkar och dusch
  • Luftkonditionering
  • Takfläkt
  • Satellit-TV
  • Te- och kaffefaciliteter
  • Adapter
Kontakta oss
Kontakta Nyati
Ring oss på +46 42 405 99 94 eller skriv till:
Ange alla obligatoriska fält
Ange en giltig E-postadress
Skicka
Denna webbplats använder funktioner som äldre versioner av Internet Explorer inte stöder. Du bör därför byta eller uppgradera din webbläsare.