08 519 70 407
Sök

NYATI Bush Camp

Pris från 17 995 /pers. v/ 4 pers.
  • NYATI Bush Camp är en privat safaricamp med plats för upp till 24 personer
  • Campen ligger mitt ute i bushen med utsiktöver en stor damm och fantasktiska djurupplevelser inom räckhåll
  • All inklusiv med både mat och dryck och gediget utflyktsprogram
  • Bo i egen bush villa på ca. 100 kvm med plats för upp till 6 personer

Bo i sydafrikanska bushen

Följ med på safari i världsklass och bo på NYATI Bush Camp mitt i Sydafrikas berömda Kruger National Park. NYATI Bush Camp ligger med en härlig utsikt i den sydafrikanska bushen vid en stor damm som är en naturlig träffplats för områdets djur och bjuder på fantastiska upplevelser på nära håll. Dammen ligger framför campen så du på bara ett par meters håll kan följa bushens vilda djur som tex elefanter, bufflar, giraffer mm släcka törsten här.

På NYATI Bush Camp kan du bo i din egen bush villa på ca. 100 kvm med plats upp till 6 personer fördelat på två master bedroom med var sitt badrum och ett loft med 2 enkelsängar. Villan har dessutom ett kichenett och vardagsrum och privat terrass varifrån du kan följa det rika djurlivet runt omkring  campen.

Boende med all inklusive

På NYATI Bush Camp är det all inklusive, dvs både utflykter, mat och dryck är inkluderat. Liksom på NYATI Safari Lodge kommer du här på en kulinarisk safari och du kommer att bli bortskämd av NYATIS kockar på äkta Karen Blixen maner med vackert dukade bord i atmosfäriska omgivningar. Här har du alla drycker inkluderade såsom vatten, öl och utsökta sydafrikanska viner eller varför inte en drink. Det kommer också att finnas möjlighet att äta middag på vår närliggande NYATI Safari Lodge när fårhållande tillåter.

Storslående safariupplevelser

Det dagliga aktivitetsprogrammet är det samma som vi kör på NYATI Safari Lodge, dvs "Big 5" safari i NYATIs specialbyggda öppna safaribilar, och du får möjlighet att uppleva Sydafrikas största sevärdheter, Krugerparken, Drakensbergen, Blyde River Canyon och livet i en lokal landsby. När du inte är på tur så kan du slappa vid campens stora pool, eller i loungen eller vid baren. Eller köpa till ett par extra turer som tex storvildsjakt eller golf.

NYATI Bush Camp är lämpligt för grupper

Är ni en grupp på mellan 12 - 24 personer kan ni reservera hela NYATI Bush Camp och ha ert eget program med egen ranger/chaufför. Här kan ni få en privat safarieupplevelse i toppklass, och vi kan ta hänsyn till era individuella önskemål.

Priser 2017-2018

NYATI Bush Camp, per person (min. 4 personer) 10 dagar / 7 nätter
Pris från kr 17 995

Erbjudanden

Resa
Avgång 2017
Specialpris
10 dagar i NYATI Bush Camp inkl. alla måltider, drycker och utflyktsprogram
Avgång 2017: 15/12 15/12
kr 19 995
Bok
Kontakta oss
Kontakta Nyati
Ring oss på +46 8 519 70 407 eller skriv till:
Ange alla obligatoriska fält
Ange en giltig email
Skicka

Sök i NYATI

Denna webbplats använder funktioner som äldre versioner av Internet Explorer inte stöder. Du bör därför byta eller uppgradera din webbläsare.