+46 42 405 99 94
Sök

NYATI Bush Camp

Pris från 17 995 /pers. v/ 4 pers.
  • NYATI Bush Camp är en privat safaricamp med plats för upp till 24 personer
  • Campen ligger mitt ute i bushen med utsikt över en stor damm och fantasktiska djurupplevelser inom räckhåll
  • All inclusive med både mat och dryck och gediget utflyktsprogram
  • Bo i egen bush villa på ca. 100 kvm med plats för upp till 6 personer

Bo i sydafrikanska bushen

Följ med på safari i världsklass och bo på NYATI Bush Camp mitt i Sydafrikas berömda Kruger National Park. NYATI Bush Camp ligger med en härlig utsikt i den sydafrikanska bushen vid en stor damm som är en naturlig träffplats för områdets djur och bjuder på fantastiska upplevelser på nära håll. Dammen ligger i stort sett direkt utanför campen så på bara ett par meters håll kan du följa bushens vilda djur och se elefanter, bufflar, giraffer mm släcka törsten här.

På NYATI Bush Camp kan du bo i din egen bush villa på ca. 100 kvm med plats för upp till 6 personer fördelat på två master bedroom med var sitt badrum och ett loft med 2 enkelsängar. Villan har dessutom ett kokvrå och vardagsrum och privat terrass varifrån du kan följa det rika djurlivet runt omkring campen.

Boende med all inclusive

På NYATI Bush Camp är det all inclusive, dvs både utflykter, mat och dryck är inkluderat. Liksom på NYATI Safari Lodge är måltiderna närmast en kulinarisk safari. NYATIS kockar skämmer bort dig på äkta Karen Blixen-manér, med vackert dukade bord i stämningsfulla omgivningar. Här ingår alla drycker såsom vatten, öl och utsökta sydafrikanska viner eller varför inte en drink. Du kommer också att kunna äta middag på närliggande NYATI Safari Lodge när förhållandena medger det.

Storslagna safariupplevelser

Det dagliga aktivitetsprogrammet är detsamma som på NYATI Safari Lodge, dvs "Big 5" safari i NYATIs specialbyggda öppna safaribilar. Du får möjlighet att uppleva Sydafrikas största sevärdheter, som Krugerparken, Drakensbergen, Blyde River Canyon och livet i en lokal landsby. När du inte är på utflykt så kan du koppla av vid campens stora pool, eller i loungen eller vid baren. Eller köpa till ett par extra utflykter som tex storviltsjakt eller golf.

NYATI Bush Camp är lämpligt för grupper

Är ni en grupp på 12-24 personer kan ni reservera hela NYATI Bush Camp och ha ert eget program med egen ranger/chaufför. Här kan ni få en privat safarieupplevelse i toppklass, och vi kan ta hänsyn till era individuella önskemål.

Priser 2017–2018

NYATI Bush Camp, per person (min. 4 personer) 10 dagar / 7 nätter
Pris från kr 17 995

Erbjudanden

Resa
Avgång 2017
Specialpris
10 dagar i NYATI Bush Camp inkl. alla måltider, drycker och utflyktsprogram
Avgång 2017: 15/12 15/12
kr 19 995
Boka
Kontakta oss
Kontakta Nyati
Ring oss på +46 4 240 59 994 eller skriv till:
Ange alla obligatoriska fält
Ange en giltig E-postadress
Skicka

Sök i NYATI

Denna webbplats använder funktioner som äldre versioner av Internet Explorer inte stöder. Du bör därför byta eller uppgradera din webbläsare.