+46 42 405 99 94
Sök

NYATI Bush Camp

Pris från 22 995 /pers. v/ 4 pers.
  • NYATI Bush Camp är en safaricamp med plats för upp till 24 personer
  • Campen ligger mitt ute i bushen med fin utsikt över det vilda djurlivet från pool-, bar- och serveringsområdet
  • Resan är all inclusive, det vill säga både safariturer, lokala drycker och alla måltider ingår
  • Campen består av 4 bushvillor på ca 100 m2, en huvudbyggnad med bar, matbord och lounge samt ett trevligt poolområde med matbord och grillplats

Bo mitt i den sydafrikanska bushen

Följ med på safari i världsklass och bo på NYATI Bush Camp mitt i Sydafrikas berömda Kruger National Park. NYATI Bush Camp är vackert beläget vid foten av Tintshabaklippan. Här har du en härlig utsikt både mot den sydafrikanska bushen och mot en stor naturskön damm som lockar till sig djuren i området. Från campens pool-, bar- och serveringsområde kan du följa det vilda djurlivet på bara några meters håll och till exempel se elefanter, bufflar och giraffer släcka törsten. 

På NYATI Bush Camp kan du bo i din egen bushvilla på ca 100 m2 för upp till 6 personer, fördelat på två master bedrooms med eget badrum och ett loft med två enkelsängar. Villan har dessutom egen kokvrå och en privat terrass där du kan sitta och njuta av det rika djurlivet.

Boende med all inclusive

På NYATI Bush Camp ingår både safariupplevelser, lokala drycker och alla måltider i priset. Precis som på NYATI Safari Lodge är måltiderna närmast en kulinarisk safari. NYATIs kockar skämmer bort dig på äkta Karen Blixen-manér, vid vackert dukade bord i stämningsfulla omgivningar. Du kan också äta en middag på närliggande NYATI Safari Lodge när förhållandena medger det.

Storslagna safariupplevelser

Det dagliga safariprogrammet är detsamma som på NYATI Safari Lodge, med "Big 5"-safari i NYATIs specialbyggda öppna safaribilar i vår del av Greater Kruger National Park. Mellan safariturerna kan du koppla av vid campens stora pool, i loungen eller vid baren, eller köpa till ett par extra utflykter som till exempel Drakensbergen, helikoptertur eller golf.

NYATI Bush Camp passar grupper

Om ni är minst 16 personer kan ni reservera hela NYATI Bush Camp och genomföra ert eget program med egen ranger/chaufför. Det blir en privat safariupplevelse i toppklass med särskild hänsyn till era individuella behov och önskemål, så att upplägget till exempel kan anpassas till barn i alla åldrar. I förlängningen av campen ligger ett litet tältläger. Observera att poolområdet och restaurangen på NYATI Bush Camp även används av de gäster som bor här.

Priserna gäller från den 1 juli 2019

NYATI Bush Camp per person, min. 4 personer / villa i 10 dagar / 7 nätter
Pris från kr 22 995
Person 5–6 – barn (2–11 år) / villa i 10 dagar / 7 nätter
Pris från kr 20 995
Person 5–6 – barn under 2 år / villa (flygskatter)
Pris från kr 1 100
Bokningsförfrågan

NYATI Bush Camp video

Planlösning

Kontakta oss
Kontakta Nyati
Ring oss på +46 4 240 59 994 eller skriv till:
Ange alla obligatoriska fält
Ange en giltig E-postadress
Skicka
Denna webbplats använder funktioner som äldre versioner av Internet Explorer inte stöder. Du bör därför byta eller uppgradera din webbläsare.