+46 42 405 99 94
Sök

NYATI Bush Camp

Pris från 20 995 /pers. v/ 8 pers.
  • NYATI Bush Camp är en privat safaricamp med plats för upp till 24 personer
  • Campen ligger mitt ute i bushen med utsikt mot en stor damm och fantastiska djurupplevelser inom räckhåll
  • All inclusive med både mat, dryck och gediget utflyktsprogram
  • Campen består av 4 bushvillor på ca 100 m2, en huvudbyggnad med bar, matbord och lounge samt ett trevligt poolområde med matbord och grillplats

Bo mitt i den sydafrikanska bushen

Följ med på safari i världsklass och bo på NYATI Bush Camp mitt i Sydafrikas berömda Kruger National Park. NYATI Bush Camp är vackert beläget vid foten av Tintshabaklippan. Här har du en härlig utsikt både mot den sydafrikanska bushen och mot en naturskön damm som lockar till sig djuren i området. Från campens pool-, bar- och serveringsområde kan du följa det vilda djurlivet på bara några meters håll och till exempel se elefanter, bufflar och giraffer släcka törsten. 

På NYATI Bush Camp kan du bo i din egen bushvilla på ca 100 m2 för upp till 6 personer, fördelat på två master bedrooms med eget badrum och ett loft med två enkelsängar. Villan har dessutom egen kokvrå och en privat terrass där du kan sitta och njuta av det rika djurlivet.

Boende med all inclusive

På NYATI Bush Camp är det all inclusive, dvs. både utflykter, mat och dryck är inkluderat. Precis som på NYATI Safari Lodge är måltiderna närmast en kulinarisk safari. NYATIs kockar skämmer bort dig på äkta Karen Blixen-manér, med vackert dukade bord i stämningsfulla omgivningar. Både vatten, sprit och de utsökta sydafrikanska viner som serveras till måltiderna ingår. Du kommer också att kunna äta middag på närliggande NYATI Safari Lodge när förhållandena medger det.

Storslagna safariupplevelser

Det dagliga aktivitetsprogrammet är detsamma som på NYATI Safari Lodge, med "Big 5"-safari i NYATIs specialbyggda öppna safaribilar. Du får möjlighet att uppleva Sydafrikas största sevärdheter, som Krugerparken, Drakensbergen, Blyde River Canyon och livet i en lokal landsby. Mellan utflykterna kan du koppla av vid campens stora pool, i loungen eller vid baren. Eller köpa till ett par extra utflykter som till exempel storviltsjakt eller golf.

NYATI Bush Camp passar grupper

Om ni är minst 8 personer kan ni reservera hela NYATI Bush Camp och genomföra ert eget program med egen ranger/chaufför. Det blir en privat safariupplevelse i toppklass med särskild hänsyn till era individuella behov och önskemål, så att upplägget till exempel kan anpassas till barn i alla åldrar.

Priser 2018

NYATI Bush Camp per person, min. 8 personer i 10 dagar / 7 nätter
Pris från kr 20 995
Person 9–24 – per barn (2–11 år) i 10 dagar / 7 nätter
Pris från kr 18 995
Person 9–24 – per barn under 2 år
kr 0
Bokningsförfrågan

NYATI Bush Camp video

Planlösning

Kontakta oss
Kontakta Nyati
Ring oss på +46 4 240 59 994 eller skriv till:
Ange alla obligatoriska fält
Ange en giltig E-postadress
Skicka

Sök i NYATI

Denna webbplats använder funktioner som äldre versioner av Internet Explorer inte stöder. Du bör därför byta eller uppgradera din webbläsare.