+46 42 405 99 94
Sök

Blyde Wildlife Estate

Pris från10 995/pers. v/ 4 pers.

Bo i egen lyxvilla med plats för familjen

Lyxvillorna på Blyde Estate är designade i rustik, afrikansk stil med solida väggar, halmtäckta tak och stora panoramafönster. Alla villor har luftkonditionering, privat dusch och toalett, vardagsrum med öppen spis och kök med all utrustning som behövs för att prova på afrikansk matlagning. De har en fantastisk utsikt mot de vackra Drakensbergen och en privat ostörd terrass med solstolar, trädgårdsmöbler och stor nedsänkt pool. Det kan bo 2-6 personer i varje villa och platsen passar utmärkt för barn. De minsta villorna har två sovrum och de största har 3 eller 4.

Njut av full service och eget utflyktsprogram

I din villa har du en egen personal, som sköter den dagliga städningen. Du kan hyra bil och köra ditt eget utflyktsprogram eller så kan du hyra en bil med chaufför/guide till ett helt veckoprogram eller till enstaka dagsturer. Receptionen på Blyde Wildlife Estate hjälper dig gärna. De känner till området, sevärdheterna och möjligheterna, så ta hjälp av dem för att planera veckans aktiviteter efter era önskemål och behov.

Fri tillgång till många klubbfaciliteter

På Blyde Estate kan du både ta det lugnt och vara aktiv. I anslutning till ett fullt utrustat träningscenter kan du spela tennis och squash. Det finns också en driving range och en modernt utrustad skjutbana. Varje måndag kommer en träningsinstruktör som leder fitnessklasser. Det är enkelt och säkert att gå omkring till fots på Blyde Wildlife Estate och det är inte osannolikt att du skulle stöta på någon av de fyrbenta gästerna, som giraffer eller antiloper.

Både restaurang & self-catering

I klubbhuset på Blyde Estate finns det både bar och restaurang, där frukost, lunch och middag kan beställas. Alla rätter lagas på de bästa lokala råvarorna och kan serveras både inomhus i den mysiga restaurangen och på solterrassen vid den stora poolen, beroende på väder och vind. Restaurangen har också en boma, en utomhusgrillplats där sydafrikanska grillkvällar arrangeras. Om du vill laga mat själv så finns det bra inköpsmöjligheter i närliggande Hoedspruit. Prisnivån är generellt sett lite lägre än i Sverige.

Kontakta oss
Kontakta Nyati
Ring oss på +46 42 405 99 94 eller skriv till:
Ange alla obligatoriska fält
Ange en giltig E-postadress
Skicka
Denna webbplats använder funktioner som äldre versioner av Internet Explorer inte stöder. Du bör därför byta eller uppgradera din webbläsare.