+46 42 405 99 94
Sök

Kom på reseafton

Drömmer du om att åka på safari i Sydafrika? Kom och lyssna på våra spännande föredrag om NYATI Safari Lodge, NYATI Bush Camp, NYATI Cheetah Camp och de många kombinationsmöjligheterna i södra Afrika, och hitta inspiration till din nästa resa. Vi visar fantastiska bilder från safarilodgen och berättar om vistelsen och programmet. Prata med våra reserådgivare och få förslag på kombinationsresor till t.ex. Kapstaden, Vinlandet, Garden Route, Johannesburg, Victoria Falls, Botswana, Zanzibar och strandparadiset Mauritius.

Vi anordnar föredrag på vårt kontor norr om Köpenhamn varje månad. I Sverige bestäms plats och datum med hänsyn till efterfrågan. Ring gärna och berätta vad du skulle vilja höra mer om, så försöker vi samla minst 30 deltagare på utvalt datum för ett föredrag nära dig.

NYATI Safari reseafton 30 jan i Förslöv

Förslöv Bygdegård kl 18.00 i Förslöv (Förslöv ligger mellan Ängelholm och Båstad).

NYATI Safari reseafton i Danmark hålls första tisdagen varje månad kl. 18.

Observera att föreläsningarna hålls norr om Köpenhamn på Bregnerødvej 133 (mitt emot kontoret), 3460 Birkerød. Det kostar inget att komma på NYATI Safaris reseafton, men eftersom antalet platser är begränsat måste du anmäla dig i förväg. Gör din anmälan på telefon 042-405 99 94 eller genom att mejla till: nyati@nyati.com. Var vänlig uppge namn, antal deltagare, e-postadress och telefonnummer dagtid.

Kommande föredrag

23 januari kl. 18.00 på Bregnerødvej 133, 3460 Birkerød
NYATI reseafton
Inga lediga platser
30 januari kl. 18.00 på Förslöv Bygdegård, Förslöv (mellan Ängelholm och Båstad)
NYATI reseafton
Öppet för anmälan
6 mars kl. 18.00 på Bregnerødvej 133, 3460 Birkerød
NYATI reseafton
Inga lediga platser
Kontakta oss
Kontakta Nyati
Ring oss på +46 4 240 59 994 eller skriv till:
Ange alla obligatoriska fält
Ange en giltig E-postadress
Skicka

Sök i NYATI

Denna webbplats använder funktioner som äldre versioner av Internet Explorer inte stöder. Du bör därför byta eller uppgradera din webbläsare.