+46 42 405 99 94
Sök

Kom på reseafton

Drömmer du om att följa i Karen Blixens fotspår och uppleva ditt eget safariäventyr i Afrika? Kom och lyssna på ett spännande föredrag där vi berättar om våra lyxlodger i Sydafrika – NYATI Safari Lodge och NYATI Cheetah Camp – och alla våra andra resmål i södra Afrika. Vi visar fantastiska bilder från våra safarilodger och berättar om vistelsen och programmet, så att du får en försmak av vad som väntar. Prata med våra reserådgivare och få förslag på kombinationsresor. Du kan till exempel kombinera ditt safariäventyr med några dagar i Kapstaden, Vinlandet, Garden Route, Johannesburg, Victoria Falls, Botswana, Dubai, Zanzibar eller strandparadiset Mauritius.

NYATI Safari reseföredrag i Helsingborg

Vi håller reseföredrag i Helsingborg ungefär fyra gånger om året. På förfrågan kan vi även hålla reseföredrag på andra platser i Sverige. Om ni är minst 20 personer som vill höra om våra safariresor försöker vi att hitta en plats i närheten av er på ett bestämt datum.

Alla NYATIs föredrag är gratis, men eftersom antalet platser är begränsat måste du anmäla i förväg om du vill komma. Uppge i så fall namn, antal deltagare, e-post och telefon dagtid.

Kommande föredrag

Nya datum för reseföredrag kommer snart

Få en försmak av en reseföreläsning här.

I videon ovan har vi efter bästa förmåga återskapat hur en av våra populära reseföreläsningar sker, och vad du t.ex. får höra.

Vi rekommenderar dock alltid att gå en av våra reseföreläsningar, eftersom du kommer att få ännu mer kunskap där när du eller andra deltar får svar på frågor.

Kontakta oss
Kontakta Nyati
Ring oss på +46 42 405 99 94 eller skriv till:
Ange alla obligatoriska fält
Ange en giltig E-postadress
Skicka
Denna webbplats använder funktioner som äldre versioner av Internet Explorer inte stöder. Du bör därför byta eller uppgradera din webbläsare.