+46 42 405 99 94
Sök

Kom på reseafton

Drömmer du om att åka på safari i Sydafrika? Kom och lyssna på våra spännande föredrag om NYATI Safari Lodge, NYATI Bush Camp, NYATI Cheetah Camp och de många kombinationsmöjligheterna i södra Afrika, och hitta inspiration till din nästa resa. Vi visar fantastiska bilder från safarilodgen och berättar om vistelsen och programmet. Prata med våra reserådgivare och få förslag på kombinationsresor till t.ex. Kapstaden, Vinlandet, Garden Route, Johannesburg, Victoria Falls, Botswana, Zanzibar och strandparadiset Mauritius.

Vi anordnar föredrag på vårt kontor norr om Köpenhamn varje månad. I Sverige bestäms plats och datum med hänsyn till efterfrågan. Ring gärna och berätta vad du skulle vilja höra mer om, så försöker vi samla minst 30 deltagare på utvalt datum för ett föredrag nära dig.

NYATI Safari reseafton i Danmark hålls första tisdagen varje månad kl. 18.

Observera att föreläsningarna hålls norr om Köpenhamn på Bregnerødvej 139 (mitt emot kontoret), 3460 Birkerød. Det finns goda parkeringsmöjligheter framför byggnaden om du kommer med bil. Det kostar inget att komma på NYATI Safaris reseafton, men eftersom antalet platser är begränsat måste du anmäla dig i förväg. Var vänlig uppge namn, antal deltagare, e-postadress och telefonnummer dagtid.

Kommande föredrag

20 november kl. 18.00
Patronen/NYATI Safari
Hävertgatan 29
254 42 Helsingborg
Kontakta oss
Kontakta Nyati
Ring oss på +46 4 240 59 994 eller skriv till:
Ange alla obligatoriska fält
Ange en giltig E-postadress
Skicka
Denna webbplats använder funktioner som äldre versioner av Internet Explorer inte stöder. Du bör därför byta eller uppgradera din webbläsare.