+46 42 405 99 94
Sök

Alla resor ställs in till och med den 14 april på grund av COVID-19

Den 13 mars 2020 ändrades Utrikesministeriets reserestriktioner i samband med COVID-19. För närvarande avrådes alla onödiga resor till hela världen, och samtidigt har alla uppmanats att återvända från utlandet så snart som möjligt. På NYATI Safari följer vi naturligtvis rekommendationerna från utrikesministeriet, och därför har vi blivit tvungna att ställa in alla avgångar fram till den 13 april.

Sedan reseanvisningarna har ändrats har vi varit mycket upptagna med att hjälpa våra gäster hemifrån utlandet och vi har också haft många gäster som skulle ha varit rest under denna period som har påverkats av reseavrådandet. Vi fick dock alla våra gäster hem från Afrika inom en vecka, och vi har också haft kontakt med alla som skulle ha rest under perioden fram till 13 april. 

Vi har tyvärr även ett antal gäster som i när framtid påverkas av situationen, som sett fram emot att åka på safari under våren. Vi är oerhört ledsna på deras vägnar. Men vi hoppas att situationen snart stabiliseras och att vi åter igen kan skicka glada gäster ner till NYATI Safari Lodge och på andra håll i Sydafrika. Som tur upplever vi från många en stor önskan om att flytta den planerade resan till ett senare datum. Detta gläder och värmer oerhört mycket i dessa tider, och vi vill passa på att tacka er var och en för detta.

Fredag 26 mars antog den danska regeringen en ändring av lagen om resegarantifonden, som utvidgar syftet med resegarantifonden i extraordinära situationer som berör betydande delar av resebranschen. Detta innebär att alla som har fått sina resor inställda på grund av Coronakrisen fram till och med den 13 april omfattas av en extraordinär återbetalning som staten genomför när det avråddes att inte lämna landet under perioden 13 mars – 13  april 2020. Vi har därför kontaktat alla berörda kunder för återbetalning av deras resor.

Situationen är extraordinära och det har också inneburit att vi har varit extra upptagna på kontoret. Vi hoppas därför ni vill bära över med oss om svarstiden för närvarande förekommer längre än vanligtvis.

Vi ber Er också notera att det just nu finns inga restriktioner från det danska utrikesdepartementet för resor efter den 13 april 2020. Om det är så att Ni inte önskar resa efter detta datum så hänvisar vi till våra normala avbeställningsregler. Vår allmänna avbokningsregler som kommer att gälla. Vi övervakar ständigt situationen och meddelar våra drabbade gäster om saker och ting förändras.

Vi vill passa på att tacka alla våra NYATI-gäster för Ert stöd till oss och för Ert tålamod i denna situation.

Kontakta oss
Kontakta Nyati
Ring oss på +46 42 405 99 94 eller skriv till:
Ange alla obligatoriska fält
Ange en giltig E-postadress
Skicka
Denna webbplats använder funktioner som äldre versioner av Internet Explorer inte stöder. Du bör därför byta eller uppgradera din webbläsare.