+46 42 405 99 94
Sök

Alla avresor till och med den 15 november ställs in på grund av covid-19

Danska UD har uppdaterat sina rekommendationer med hänsyn till covid-19. De avråder nu från alla icke nödvändiga resor till Afrika och länder vid Indiska oceanen. NYATI Safari följer givetvis rekommendationerna, och därför måste vi tyvärr ställa in alla avresor till och med den 15 november. Vi kommer att ta kontakt med alla resenärer som drabbas. Du behöver alltså inte kontakta oss om du har en resa under den perioden, utan vi tar kontakt med alla resenärer i tur och ordning efter planerat resdatum.

Vi har tyvärr väldigt många resenärer som berörs av situationen och som hade sett fram emot att åka på safari nu under våren och sommaren. Vi är verkligen ledsna å deras vägnar, men vi hoppas att läget snart stabiliseras igen så att vi på nytt kan börja skicka förväntansfulla gäster till NYATI Safari Lodge och andra platser i södra Afrika. Vi har också märkt att många gärna vill resa vid en senare tidpunkt istället, och det är vi väldigt glada och tacksamma för i den rådande situationen. Därför erbjuder vi nu alla våra kunder med avresa fram till den 15 november att flytta resan till 2021 helt utan extra kostnader.

Den här extrema situationen har också medfört att vi haft enormt mycket att stå i på kontoret. Vi hoppas därför att ni kan ha lite tålamod med oss om svarstiden för närvarande är en aning längre än den brukar.

För dig som ska resa efter den 16 november finns för närvarande inga restriktioner. Om du vill avboka en resa efter det datumet så hänvisar vi därför till våra vanliga avbeställningsregler. Vi följer utvecklingen uppmärksamt och kommer att meddela berörda gäster om något förändras. 

Vi vill också passa på att tacka alla våra NYATI-gäster för ert fantastiska stöd och inte minst för er förståelse i den här svåra situationen.

Kontakta oss
Kontakta Nyati
Ring oss på +46 42 405 99 94 eller skriv till:
Ange alla obligatoriska fält
Ange en giltig E-postadress
Skicka
Denna webbplats använder funktioner som äldre versioner av Internet Explorer inte stöder. Du bör därför byta eller uppgradera din webbläsare.