Din RejsePackagesDin resaDin reise

kr
23 995
inkl. golf

Afrika & Golf i första klass

   

 • Kombinera safari i världsklass med golflektioner av Nyatis helt egen golftränar
 • Bo i din egna exklusiva River Bungalow med privat terrass ut mot Olifants River och Krugerparken
 • Åk på en kulinarisk safari där alla måltider är inkluderade, även på utflykterna
 • Upplev ett stort inkluderat safari- & golfprogram 
 • Flyg ända fram till Krugerparken t/r 

Safariäventyr, lyx och golf

Se ”The Big Five” i Sydafrika – ett av världens vackraste länder – och finslipa golfsvingen i samarbete med en av världens bästa golftränare.

  

Missa inte den unika möjligheten att kombinera safariupplevelser med chansen att förbättra ditt golfspel med hjälp av en av världens bästa golftränare, Mark McCann. Du får spela på några av Sydafrikas mest spännande golfbanor medan du bor i exklusiva omgivningar på Nyati Safari Lodge. Programmet skiljer sig lite från Nyati Safari Lodges vanliga utflyktsprogram, med särskilt fokus på golf.  Mellan aktiviteterna har du tid att koppla av i lodgens stora pool-, lounge- och barområde eller slå några slag på Nyatis egen driving range. 

Vistelsen på Nyati Safari Lodge inkluderar alla måltider och ett fullt safariprogram i öppna safaribilar med svenska/engelska guider. Mellan aktiviteterna finns det tid till att t.ex. ta det lugnt i Lodgens stora pool-, lounge-, och barområde eller till några tillvalsaktiviteter som t.ex. jakt eller golf. Maten på Nyati Safari Lodge är i sig en höjdpunkt. I äkta Blixen stil serveras menyer i stearinljusens sken vid vackert dukade bord eller i ”Boman”, den traditionella afrikanska grillplatsen.

        

Ta med barnen – safari och golfträning för hela familjen

Inget är som en familjesemester i Sydafrika. Ta med barnen och bo i någon av våra exklusiva privata Olifant-villor på 200 kvm med egen poolterrass direkt ut mot floden. För både barn och vuxna är det en bra idé att då och då få ny inspiration och finslipa golfsvingen med hjälp av en professionell instruktör. Så varför inte välja en av de bästa tränarna, låta träningen äga rum i vackra omgivningar och samtidigt få möjlighet att se Afrikas djur på nära håll? En gemensam upplevelse som ni som familj aldrig glömmer!

Ni kan även ta med far- och morföräldrar, mostrar och farbröder eller golfvännerna till Nyati Safari Lodge och hyra ert eget privata Cheetah Camp på 500 kvm med privat chaufför/guide, eget utflyktsprogram och egen kock. Om Mark är tillgänglig under den aktuella tidsperioden kan vi skräddarsy ett golfträningsprogram som passar precis för just era önskemål och behov.Resan inkluderar:

 

 • Flyg från Köpenhamn/Stockholm* till flygplats vid Krugerparken t/r
 • Transfer från flygplatsen till Nyati Safari Lodge t/r
 • 7 övernattningar på Nyati Safari Lodge**** i egen River Bungalow (dubbelrum) med privat terrass ut mot Olifants floden
 • Alla måltider
 • Stort tur program
  • Heldags safaritur i öppna safaribilar i Krugerparken
  • Halvdagstur till närliggande "Big 5" viltreservat
  • 3 dagars golf clinic med professionell golftränare  – 1 timme per dag
  • Green-fee och transport till golfbanor (2 x 9-håls och 1 x 18-håls)
  • Bushwalks med professionella rangers i den storslagna naturen
  • Sunset Game Drives i öppna safaribilar, inkl. drinkar och snacks på utsiktspunkt
  • Sundowner med nattsafari
 • Tillgång till lodgens driving range och en golfhandledare

Observera att möjligheten till bushvandringar och sunset game drives beror av golfprogrammet och att det därför inte alltid är möjligt att delta i alla dessa aktiviteterom du har valt golfprogrammet. Hyra av golfbilar och golfklubbor ingår inte i priset. 

 

Om du vill veta alla utgifter på förhand, kan du förköpa drycker till en mindre tilläggsavgift. Då får du utsökta lokala viner, spritsorter, öl och vatten mm. inkluderat i priset. 

Om du vill uppleva ännu mer av Afrika kan du också kombinera denna resa med destinationer som t.ex. Moçambique, Zimbabwe, Botswana och ö-paradiset Mauritius. Din resa kan alltid skräddarsys. Här nedanför visar vi ett förslag, men du kan fritt välja att korta ner, förlänga eller sätta ihop din resa på ett helt annat sätt.

   

*Var uppmärksam på att en extra flygavgift kan tillkomma på avresor från Stockholm


Detaljerat Dagsprogram (inkluderat)

Vi har satt samman ett program som skiljer sig lite från Nyati Safari Lodges vanliga utflyktsprogram, med särskilt fokus på golf. De bästa safariuplevelserna ingår fortfarande, däribland turen till det närliggande ”Big Five”-viltreservatet och en heldagssafari i öppna safaribilar i Kruger National Park.

Safariupplevelserna kombineras på dessa resor med golf på några av Sydafrikas mest spännande banor i området kring Nyati Safari Lodge och Kruger National Park. Ronnie kommer att hålla en timmes ”golf clinic” före varje golfrunda och går även med runt banan för att ge hjälp och vägledning. Om du vill kan du även köpa till privatlektioner med Ronnie (ingår ej i paketpriset).


Observera att veckodagarna för våra olika utflykter/aktiviteter kan variera.


Tillvalsaktiviteter

Flodsafari på Olifants River

Åk på en fantastisk tur på Olifants River där du med en liten flodpråm där du i lugnt tempo åker igenom Kruger Nationalpark. Längs stränderna får du uppleva några av de många djurarterna som trivs vid floden. Du kommer få se ett väld av fåglar och massor av både stora och små djur som släcker törsten, samtidigt som du kan se lata flodhästar och lurande krokodiler i vattnet. Turen tar plats på en uppdämd del av floden och längs vägen passerar ni igenom ett gruvområde och får en glimt av ett av världens största människoskapta hål. Hålet är nästan 2km i diameter. Aktiviteten är beroende av vädret. (Minimum ålder 8 år).  

Pris per person ZAR 750

Golf på Hans Merensky

Sydafrika är känd för att ha några av världens absolut bästa golfbanor. Om du spelar golf får du absolut inte missa en runda på den fantastiska 18-håls golfbanan Hans Merensky, som är en av landets bästa golfbanor och ligger bara en timma från lodgen med bil. Banan är medelsvår och har blivit korad till ”best walk” av Golf Digest. Här har de vilda djuren förtur – även på greenen. Giraffer, antiloper och vårtsvin korsar hemtamt fairwayen och påminner dig hela tiden om att du faktiskt spelar golf mitt på deras hemmabana – den sydafrikanska bushen. Glöm inte att du också kan öva din sving på driving-rangen hemma på Nyati Safari Lodge. 

Pris per person ZAR 1 000

Utöver detta tillkommer hyrning av golfutrustning på Hans Merensky Golfbana för ZAR 200 per set och hyrning av golfbil för ZAR 210. 

Storviltsjakt

Nyati Safari Lodge är en del av The Central Lowveld Biosphere Reserve Initiative, som arbetar på den viktiga ”back to nature process” för att säkra populationen av vilda djur och deras fria rörelse. Jakt i området är en del av den naturliga viltvården och föregår under försvarliga omständigheter utan att någonsin utgöra ett hot emot djurarterna. Lodgen kan därför erbjuda gäster att arrangera jakt under vistelsen. Jakt ska bokas senast en månad i förväg, eftersom vi annars inte kan garantera att vår professionella jaktleverantör Wayne Wagner Safaris står till rådighet. Varje enskilda jakt planeras individuellt, så att du som jägare kan vara säker på att dina önskemål och preferenser blir uppfyllda. Du har en professionell jaktledare med som guidar och informerar – och jakten föregår både till fots och i terrängbilar. Det kan bl.a. jagas Blesbuck, bushbuck, blå gnu, buffel, duiker, eland, gemsbok, impala, kudu, nyala, red hartebeest, stenbock, tsessebe, vildsvin, waterbuck och zebra. Du blir hämtad av Wayne Wagner Safaris på lodgen och körs till jaktterrängen, som beroende på vad man jagar kan ligga upp till ett par timmar bort. Nyati Safari Lodge tar hand om måltiderna under jakten.

 

Pris per person: DKK 1 000 vid bokning och ZAR 2 400 på Nyati Safari Lodge

Priset är för en dagsjakt, inkl. hyrning av gevär, inskjutning och guidning av professionell jägare. Priset för viltet varierar och den nyaste viltlistan kan rekvireras på förfrågan.

Vi behöver följande upplysningar senast en månad innan ankomst till Nyati Safari Lodge för att kunna boka en jakt: 

   

 • Namn på jägare
 • Vid flera jägare, önskas det i så fall jakt 1:1 eller 1:2
 • Datum för vistelsen på Nyati Safari Lodge
 • Önskat jakt datum
 • Önskad trofé/vilt

   

Lägg vänligen märke till att hyrning av gevär ingår i priset och att det kräver lång förberedelse och tillåtelse från Sydafrikanska polisen för att få ta med sig sitt eget gevär. Dessutom skal man räkna med ca 3 timmar Johannesburg flygplats för att få inresetillåtelse med gevär. Hemskickning av trofé mv. Organiseras på plats tillsammans med vår jakt leverantör Wayne Wagner Safaris.

Microlight flygning

Från ett microlight flyg har du den optimala utsikten över landskapet. Med vinden i håret och fullkomligt fri utsikt får du en intensiv och adrenalinstinn safariupplevelse från ovan. Det känns nästan som om du själv flyger fram över bushen. Turen startar tidigt på morgonen och varar i cirka 20 minuter. Av säkerhetsskäl är minimum åldern 14 år, och du flyger med en erfaren certifierad pilot. Aktiviteten är väldigt väderberoende. (Minst 2 deltagare)

Pris per person ZAR 1 400

Helikopterflygning

Följ med på helikoptertur över Nyatis egna marker och upplev den sydafrikanska bushen ur fågelperspektiv. Turen varar i ca 20 minuter och går över lodgen och längs den vackra Olifants River. Njut av den enastående panoramautsikten över bushen och försök få syn på de många djuren som är lätta att få syn på från ovan, till exempel elefanter, giraffer, zebror och noshörningar Du flyger med en erfaren certifierad pilot och säkerheten är främsta prioritet. Helikopterturerna erbjuds på fredagar. (Minst 2 och högst 3 deltagare per gång.)

Pris per person ZAR 3 700

Luftballong

Se allt från ovan! Att sväva ljudlöst över landskapet är en magisk upplevelse. Turer arrangeras på morgonen, när det lokala ballong skepparen bedömer att det är ”ballongväder”. Aktiviteten är väldigt väderberoende. (Minst 4 deltagare). 

Pris per person ZAR 4 000

Centrum för utrotningshotade djurarter

Sydafrikanerna gör mycket för att skydda och bevara det vilda djurbeståndet, och Hoedspruit Endangered Species Centre är känt över hela världen som en av pionjärerna när det gäller skydd av utrotningshotade djurarter.Vi besöker den här imponerande räddningsstationen för utrotningshotade, föräldralösa och skadade vilda djur. 

På centret finns bland annat geparder, vildhundar, afrikanska vildkatter, sabelantiloper, gamar och många andra sällsynta djurarter. Dessutom får du inblick i arbetet med att skydda de utrotningshotade djurarterna och möjlighet att komma helt nära djuren på centret.

Pris per person ZAR 900

I priset ingår frukost på Deli@HESC.

Quad Bike Safari

En fantastisk utflykt på små fyrhjulare. Under ledning av en lokalguide, så får du möjlighet till en annorlunda körtur, där det också finns möjlighet för att stöta på några av bushens djur. 

Pris per person ZAR 750

Besök i afrikansk by

Sydafrika är ett land med stora kontraster. På den ena sidan är det ett modernt land med välfungerande ekonomi och infrastruktu – och på den andra sidan det helt autentiska Afrika. Ett riktigt bra sätt att få inblick i den lokala kulturen och deras traditioner är att besöka byn Lulekani Township. Du får se byns skola för de allra minsta barnen, du får komma hem till en lokal familj och du får besöka byn häxdoktor. Innan det serveras en lätt lunch, där du lockas av lokala specialiteter, är det underhållning med sång och dans. 

Pris per person ZAR 800

Heldagsutflykt till Krugerparken

På Nyati Safari Lodge är det som utgångspunkt redan en heldagsutflykt till Kruger Nationalpark inkluderad, men utöver denna så finns det möjlighet att köpa till en extra tur. Avgång från lodgen tidigt på morgonen. Lunch är inkluderad. 

Pris per person ZAR 2 000 (Minst 4 deltagare)

Heldagsutflykt till Drakensbergen

På Nyati Safari Lodge är det som utgångspunkt redan en heldagsutflykt till Drakensbergen inkluderad, men utöver denna så finns det möjlighet att köpa till en extra tur. Utflykten går längs den berömda Panoramarutten längs den 60km långa Blyde River Canyon. På vägen stannar minibussen i guldgrävarbyn Pilgrim´s Rest samt vid flera utsiktsplatser. Det finns bra möjligheter att handla afrikanska träsniderier. Lunch är inkluderad. Avgång från lodgen tidigt på morgonen. 

Pris per person ZAR 1 800 (Minst 4 deltagare)

 

Har du frågor?

Våra anställda är redo att svara på dina frågor. Ring eller skriv till oss på:

nyati@nyati.com
eller
08 519 70 407

CAPTCHA image for SPAM prevention If you can't read the word,
click here.

Nyati Safari Video