Safari, Victoria Falls & ChobeSafari, Victoria Falls & ChobeSafari, Victoria Falls & ChobeSafari, Victoria Falls & Chobe
Previous Next

från kr
40 995
för 15 dagar

Nyati Safari, Victoria Falls & Chobe

    

 • Följ med på safari i världsklass och runda av med de spektakulära vattenfallen Victoria Falls och den storslagna nationalparken Chobe
 • Bo i egen exklusiv River Bungalow på Nyati Safari Lodge precis vid Sydafrikas berömda nationalpark Krugerparken. Här har du privat terrass mot Olifants River och alla måltider samt dagligt aktivitetsprogram med skandinavisk guide ingår
 • Bo med ett av världens sju underverk som närmeste granne på legendariska Victoria Falls Hotel, som också är en bra utgångspunkt för att utforska grannlandet Botswanas höjdpunkter

Nyati Safari Lodge

På Nyati Safari Lodge får du ditt livs safariupplevelse. Åk på ett safariäventyr och låt dig omhändertas i din egen exklusiva River Bungalow mitt i Great Kruger National Park, med panorama utsikt mot Olifants River – Elefantfloden – och den sydafrikanska bushen. Vistelsen på Nyati Safari Lodge inkluderar alla måltider och ett fullt safariprogram i öppna safaribilar med skandinaviska guider. Mellan aktiviteterna finns det tid till att t.ex. koppla av i lodgens stora pool-, lounge-, och barområde eller till ett par tillvalsaktiviteter som t.ex. jakt och golf. Maten på Nyati Safari Lodge är i sig en höjdpunkt. I sann Karen Blixen-stil serveras kulinariska menyer i stearinljusens sken på vackert dukade bord eller i ”boman”, den traditionella afrikanska grillplatsen.

      

Victoria Falls, Zimbabwe & Chobe Nationalpark, Botswana

Kombinera ditt Nyati Safariäventyr med en resa till ett av världens sju underverk, de spektakulära Victoria Falls. Victoria Falls är inte bara ett vattenfall, men en sträcka på över 1,6 kilometer där Zambezifloden förvandlar sig till ett antal stora sammanhängande vattenfall som samtidigt utgör gränsen mellan Zimbabwe, Zambia, Botswana och Namibia. Det brusande och magiska infernot utgör en syn- och ljudupplevelse som är helt obeskrivligt unik – och helt oförglömligt. Victoria Falls är inte bara namnet på detta fantastiska naturfenomen utan även på den lilla staden i Zimbabwe som har vuxit fram runt vattenfallen och som i dag är ett livligt turistcentrum. Staden är Afrikas adventure-huvudstad med aktiviteter så som världens vildaste river rafting och bungyjump över Zambezifloden. Lite lugnare aktiviteter här inkluderar helikopterturer, båtturer och vandringsturer vid vattenfallen samt safari på elefantrygg. 

Besök också storslagna Chobe National Park i Botswana, där du får åka på både flodsafari och landsafari i öppna jeepar. Chobe National Park är 11 700kvm och har Botswanas största mångfald av vilda djur och är speciellt känd för de 120 000 elefanter som bor här. Här kan du få uppleva de stora elefanthjordarna som samlas vid Chobe-floden för att dricka, plaska och njuta av sina gyttjebad.


Resan inkluderar:

   

 • Flyg från Köpenhamn/Stockholm* till flygplats vid Krugerparken t/r
 • Regionalflyg från Johannesburg till Victoria Falls flygplats/Livingstone flygplats t/r
 • Alla flygplatstransfers t/r
 • 7 övernattningar på Nyati Safari Lodge**** i egen River Bungalow (dubbelrum) inkl. helpension
 • Övernattning på flygplatshotellet Southern Sun**** i Johannesburg inkl. frukostbuffé
 • 4 övernattningar på Victoria Falls Hotel***** inkl. frukostbuffé
 • Stort safariprogram på Nyati Safari Lodge:
  • Heldags safaritur i öppna safaribilar i Krugerparken
  • Halvdags tur till närliggande "Big 5" vildreservat
  • Kulturell halvdagsutflykt till lokal afrikansk township
  • Heldags panoramatur i Drakensbergen
  • Bushwalks med professionella rangers i den storslagna naturen
  • Sunset Game Drives i öppna safaribilar, inkl. drinkar och snacks på utsiktspunkt
  • Sundowner med nattsafari
 • Tillgång till lodgens driving range och en golfhandledare
 • 4 utflykter i Victoria Falls
  • Guidad tur till vattenfallen Victoria Falls med engelsktalande guide
  • Solnedgångscruise på Zambezi-floden
  • Heldagsutflykt till Chobe National Park i Botswana (safari i öppna jeeps och flodsafari)
  • Halvdagsutflykt till elefantrehabiliteringscenter inkl. elefantridning

 

Om du vill uppleva ännu mer av Afrika kan du också kombinera denna resa med destinationer som t.ex. Kapstaden, Garden Route, Moçambique eller ö-paradiset Mauritius. Din resa kan alltid skräddarsys. Här nedanför visar vi ett förslag, men du kan fritt välja att korta ner, förlänga eller sätta ihop din resa på ett helt annat sätt.

 

*Var uppmärksam på att en extra flygavgift kan tillkomma på avresor från Stockholm


Detaljerat Dagsprogram (inkluderat)

Observera att veckodagarna för våra olika utflykter/aktiviteter kan variera.


Tillvalsaktiviteter på Nyati Safari Lodge

Flodsafari på Olifants River

Åk på en fantastisk tur på Olifants River där du med en liten flodpråm där du i lugnt tempo åker igenom Kruger Nationalpark. Längs stränderna får du uppleva några av de många djurarterna som trivs vid floden. Du kommer få se ett väld av fåglar och massor av både stora och små djur som släcker törsten, samtidigt som du kan se lata flodhästar och lurande krokodiler i vattnet. Turen tar plats på en uppdämd del av floden och längs vägen passerar ni igenom ett gruvområde och får en glimt av ett av världens största människoskapta hål. Hålet är nästan 2km i diameter. Aktiviteten är beroende av vädret. (Minimum ålder 8 år).  

Pris per person ZAR 750

Golf på Hans Merensky

Sydafrika är känd för att ha några av världens absolut bästa golfbanor. Om du spelar golf får du absolut inte missa en runda på den fantastiska 18-håls golfbanan Hans Merensky, som är en av landets bästa golfbanor och ligger bara en timma från lodgen med bil. Banan är medelsvår och har blivit korad till ”best walk” av Golf Digest. Här har de vilda djuren förtur – även på greenen. Giraffer, antiloper och vårtsvin korsar hemtamt fairwayen och påminner dig hela tiden om att du faktiskt spelar golf mitt på deras hemmabana – den sydafrikanska bushen. Glöm inte att du också kan öva din sving på driving-rangen hemma på Nyati Safari Lodge. 

Pris per person ZAR 1 000

Utöver detta tillkommer hyrning av golfutrustning på Hans Merensky Golfbana för ZAR 200 per set och hyrning av golfbil för ZAR 210. 

Storviltsjakt

Nyati Safari Lodge är en del av The Central Lowveld Biosphere Reserve Initiative, som arbetar på den viktiga ”back to nature process” för att säkra populationen av vilda djur och deras fria rörelse. Jakt i området är en del av den naturliga viltvården och föregår under försvarliga omständigheter utan att någonsin utgöra ett hot emot djurarterna. Lodgen kan därför erbjuda gäster att arrangera jakt under vistelsen. Jakt ska bokas senast en månad i förväg, eftersom vi annars inte kan garantera att vår professionella jaktleverantör Wayne Wagner Safaris står till rådighet. Varje enskilda jakt planeras individuellt, så att du som jägare kan vara säker på att dina önskemål och preferenser blir uppfyllda. Du har en professionell jaktledare med som guidar och informerar – och jakten föregår både till fots och i terrängbilar. Det kan bl.a. jagas Blesbuck, bushbuck, blå gnu, buffel, duiker, eland, gemsbok, impala, kudu, nyala, red hartebeest, stenbock, tsessebe, vildsvin, waterbuck och zebra. Du blir hämtad av Wayne Wagner Safaris på lodgen och körs till jaktterrängen, som beroende på vad man jagar kan ligga upp till ett par timmar bort. Nyati Safari Lodge tar hand om måltiderna under jakten.

 

Pris per person: DKK 1 000 vid bokning och ZAR 2 400 på Nyati Safari Lodge

Priset är för en dagsjakt, inkl. hyrning av gevär, inskjutning och guidning av professionell jägare. Priset för viltet varierar och den nyaste viltlistan kan rekvireras på förfrågan.

Vi behöver följande upplysningar senast en månad innan ankomst till Nyati Safari Lodge för att kunna boka en jakt: 

   

 • Namn på jägare
 • Vid flera jägare, önskas det i så fall jakt 1:1 eller 1:2
 • Datum för vistelsen på Nyati Safari Lodge
 • Önskat jakt datum
 • Önskad trofé/vilt

   

Lägg vänligen märke till att hyrning av gevär ingår i priset och att det kräver lång förberedelse och tillåtelse från Sydafrikanska polisen för att få ta med sig sitt eget gevär. Dessutom skal man räkna med ca 3 timmar Johannesburg flygplats för att få inresetillåtelse med gevär. Hemskickning av trofé mv. Organiseras på plats tillsammans med vår jakt leverantör Wayne Wagner Safaris.

Microlight flygning

Från ett microlight flyg har du den optimala utsikten över landskapet. Med vinden i håret och fullkomligt fri utsikt får du en intensiv och adrenalinstinn safariupplevelse från ovan. Det känns nästan som om du själv flyger fram över bushen. Turen startar tidigt på morgonen och varar i cirka 20 minuter. Av säkerhetsskäl är minimum åldern 14 år, och du flyger med en erfaren certifierad pilot. Aktiviteten är väldigt väderberoende. (Minst 2 deltagare)

Pris per person ZAR 1 400

Helikopterflygning

Följ med på helikoptertur över Nyatis egna marker och upplev den sydafrikanska bushen ur fågelperspektiv. Turen varar i ca 20 minuter och går över lodgen och längs den vackra Olifants River. Njut av den enastående panoramautsikten över bushen och försök få syn på de många djuren som är lätta att få syn på från ovan, till exempel elefanter, giraffer, zebror och noshörningar Du flyger med en erfaren certifierad pilot och säkerheten är främsta prioritet. Helikopterturerna erbjuds på fredagar. (Minst 2 och högst 3 deltagare per gång.)

Pris per person ZAR 3 700

Luftballong

Se allt från ovan! Att sväva ljudlöst över landskapet är en magisk upplevelse. Turer arrangeras på morgonen, när det lokala ballong skepparen bedömer att det är ”ballongväder”. Aktiviteten är väldigt väderberoende. (Minst 4 deltagare). 

Pris per person ZAR 4 000

Centrum för utrotningshotade djurarter

Sydafrikanerna gör mycket för att skydda och bevara det vilda djurbeståndet, och Hoedspruit Endangered Species Centre är känt över hela världen som en av pionjärerna när det gäller skydd av utrotningshotade djurarter.Vi besöker den här imponerande räddningsstationen för utrotningshotade, föräldralösa och skadade vilda djur. 

På centret finns bland annat geparder, vildhundar, afrikanska vildkatter, sabelantiloper, gamar och många andra sällsynta djurarter. Dessutom får du inblick i arbetet med att skydda de utrotningshotade djurarterna och möjlighet att komma helt nära djuren på centret.

Pris per person ZAR 900

I priset ingår frukost på Deli@HESC.

Quad Bike Safari

En fantastisk utflykt på små fyrhjulare. Under ledning av en lokalguide, så får du möjlighet till en annorlunda körtur, där det också finns möjlighet för att stöta på några av bushens djur. 

Pris per person ZAR 750

Besök i afrikansk by

Sydafrika är ett land med stora kontraster. På den ena sidan är det ett modernt land med välfungerande ekonomi och infrastruktu – och på den andra sidan det helt autentiska Afrika. Ett riktigt bra sätt att få inblick i den lokala kulturen och deras traditioner är att besöka byn Lulekani Township. Du får se byns skola för de allra minsta barnen, du får komma hem till en lokal familj och du får besöka byn häxdoktor. Innan det serveras en lätt lunch, där du lockas av lokala specialiteter, är det underhållning med sång och dans. 

Pris per person ZAR 800

Heldagsutflykt till Krugerparken

På Nyati Safari Lodge är det som utgångspunkt redan en heldagsutflykt till Kruger Nationalpark inkluderad, men utöver denna så finns det möjlighet att köpa till en extra tur. Avgång från lodgen tidigt på morgonen. Lunch är inkluderad. 

Pris per person ZAR 2 000 (Minst 4 deltagare)

Heldagsutflykt till Drakensbergen

På Nyati Safari Lodge är det som utgångspunkt redan en heldagsutflykt till Drakensbergen inkluderad, men utöver denna så finns det möjlighet att köpa till en extra tur. Utflykten går längs den berömda Panoramarutten längs den 60km långa Blyde River Canyon. På vägen stannar minibussen i guldgrävarbyn Pilgrim´s Rest samt vid flera utsiktsplatser. Det finns bra möjligheter att handla afrikanska träsniderier. Lunch är inkluderad. Avgång från lodgen tidigt på morgonen. 

Pris per person ZAR 1 800 (Minst 4 deltagare)

Tillvalsture i Victoria Falls

Helikoptertur över Victoria Falls

Du kan få ett riktigt sug i magen på en helikoptertur där du ser Zambezifloden uppifrån och märker suset när du flyger ut över kanten på det högsta vattenfallet. 

Elefantsafari och foräldralösa elefanter

På denna halvdagsutflykt besöker du ett lokalt center för rehabilitering av skadade och föräldralösa elefanter. Du blir hämtad tidigt på hotellet och körd ut till elefantcentret, där det serveras kaffe och en stabil frukost, innan du hälsar på elefanterna. Därefter är det tid för cirka en timmes spännande ridtur på ryggen av de vuxna elefanterna.Varje elefant styrs av en erfaren elefanttränare som delar med sig av sina stora kunskaper om bushen. Flocken följs även av en erfaren ranger till fots. Besöket rundas av med en informativ film och centrets arbete och tid till lite shopping i ”elefantshoppen”. 

Bungyjump

Är du vågad och har hjältemod i ådrorna, så har du chansen att hoppa bungyjump från den bro som förbinder Zambia och Zimbabwe. 

Microlight flygning över Zambezi floden

Ifrån ett microlight flyg har du den optimala utsikten över landskapet, Zambezifloden och Victoria Falls. Turen börjar tidigt på morgonen och varar i 20 minuter. Av säkerhetsskäl så är minimum åldern 14 år och du flyger med en erfaren certifierad pilot. 

Riverrafting

På en raftingtur i en stor gummibåt får du på allvar känna av flodens krafter och strömvirvlar. 

Golf på Elephant Hills

Upplev det afrikanska svaret på en 18 håls Championship golfbana. Elephant Hills golfbanan är designad av den legendariska Gary Player och har en mycket autentisk stil, så man får känslan av att spela golf mitt i den afrikanske bushen. 

Nyati Safari Lodge, Kruger National Park

  

Välkommen till det perfekta utgångsläget för en autentisk safari, fantastiskt omhändertagande och oförglömlig semester. Nyati Safari Lodge bjuder på lyxsafari i det största vilddjursreservatet i Sydafrika – Great Kruger Nationalpark. 

Omgivningarna kring Nyati Safari Lodge är exklusiva och inbjudande oavsett om du tar det lugnt och slappnar av utomhus eller inomhus. Lodgen består av huvudbyggnaden med restaurang, bar, shop, pool- och loungeområde, 10 exklusiva bungalows, 6 privata villa suites och den separata Cheetah Camp, som passar till grupper på upp till 12 personer. Alla lodgens byggnader ligger precis vid Olifant floden med utsikt ut över den vilda, råa och oförstörda naturen och byggnaderna hänger ihop med ett mysigt stig och gångbrosystem. Det som kännetecknar Nyati Safari Lodge är den eleganta kombinationen av skandinavisk kvalitetsstandard med den rustika afrikanske stilen, där solida murar, halmtäckta tak och ädla träsorter är karakteristiska. Det är samtidigt både äkta och lyxigt, vilket skapar helt unika förutsättningar för en äventyrlig safariupplevelse mitt i den afrikanska bushen.   

Vistelsen på Nyati Safari Lodge är från lördag till lördag och det är samma pris året runt. 


Nyati Safari Lodge Map

Nyati Safari Lodge in 360° view

4-bedroom Olifant Villa Suite 3-bedroom Olifant Villa Suite 2-bedroom Olifant Villa Suite Nyati Safari Family bungalow Nyati Safari Lodge - Main Pool Area Nyati Safari Lodge - Main Building Nyati Safari Lodge - Main Restaurant Nyati Safari Lodge - Main Building, TV lounge Nyati Safari Lodge - River Bungalow Nyati Cheetah Camp - Pool Terrace Nyati Cheetah Camp - Living Room

360° view


Nyati River Bungalows****

Lodgens 10 stora exklusiva River Bungalows ligger precis intill Olifant floden. De är byggda in i sluttningen i harmoni med naturen, medan utsikten är optimerad från varje bungalow. Stora panorama skjutdörrar i glas leder ut till den privata möblerade terrassen, där du kan njuta av utsikten ut över floden och den vidsträckta afrikanska bushen.

Nyati Olifant Villa Suiter*****

Lodgens 6 privata lyx Villa Suiter på 200kvm passar perfekt om ni är två resande par eller en familj som gärna vill ha mer plats och privatliv. Villorna har antingen två eller tre sovrum, stort vardagsrum, privat pool och grillplats samt övertäckt möblerad terrass, där ni kan njuta av panoramautsikten ut över bushen och Olifants River. 

Nyati Cheetah Camp*****

Upplev en skräddarsydd lyxsafari i en klass för sig, med privat camp, chaufför och kock. I Cheetah campen får ni en helt privat semester i det tempo och med de upplevelser som ni önskar. Cheetah Camp består av två villor på totalt 500kvm samt en stor privat terrass och poolområde, med plats för upp till 12 gäster i alla åldrar. 

Nyati Family Bungalow****

Nyati Safari Lodge råder över en familjebungalow, som passar till er som reser med barn och gärna vill slippa betala ett tillägg för en Olifant Villa Suite eller ett enkelrumstillägg för den 3.e personen. Familjebungalowen svarar till en River Bungalow med två självständigt anknytande rum, som delar på badrum/toalett/terrass. Här kostar barn under 12år från 9.995,-/vecka. 

Hotell i Victoria Falls

   

I Victoria Falls kan du välja att bo på historiska och vackra Victoria Falls hotell, med en egen ingång till vattenfallen. Du kan också välja att bo på Ilala Lodge, ett litet mysigt och romantiskt hotell med stil som känns lite mer familjärt med endast 32 rum. Bägge hotellen är byggda i klassisk kolonialstil och ligger i den lilla staden Victoria Falls, med gångavstånd till vattenfallen och utsikt till spraymolnen från dem.


Victoria Falls Hotel*****

Ett unikt lyxhotell i klassisk engelsk kolonialstil. Hotellet är byggt år 1904 och blev för några år sedan vackert renoverat med respekt för storheten och elegansen i den ursprungliga arkitekturen. Här får du en resa i tiden i Dr. Livingstones fotspår samtidigt som dina krav på modern komfort, faciliteter och omsorg tillgodoses. Andan från Dr. Livingstone och Henry Stanley lever överallt. 

Ilala Lodge*****

Ilala Lodge är ett stilfullt, mysigt och romantiskt hotell i kolonialstil, med ett perfekt läge i staden och med utsikt mot spraymolnen från vattenfallet. Lodgen är privatägd och har endast 32 rum, vilket ger en hemtrevlig stämning. Osedvanligt serviceinriktad personal gör att du både känner dig omhändertagen och som hemma.

Kombinationsresor

Nyati Safari Resor vill gärna visa dig det bästa som alla länder i det sydliga Afrika har att visa. Därför har vi handplockat ett antal destinationer och upplevelser som du kan kombinera med din safarivistelse på Nyyati Safari Lodge. Har du speciella önskemål så kan vi alltid skräddarsy din resa. 

Kapstaden & Godahoppsudden

Kombinera ditt Nyati Safari äventyr med ett par dagar i Kapstaden, en av världens vackraste storstäder. 

Kapstaden & Garden Route

Kombinera ditt Nyati Safari äventyr med vackra Kapstaden och en tur längs en av världens vackraste kuststräckor The Garden Route

Kapstaden & Vinlandet

Kombinera ditt Nyati Safari äventyr med 8 dagar i Kapprovinsen och upplev vinlandet i Sydafrikasamt en av världens vackraste storstäder Kapstaden. 

Stellenbosch & Vinlandet

Det sydafrikanska vinlandet är lika vackart som vinerna är goda. Kombinera ditt Nyati Safari äventyr med en resa i vinodlarnas fotspår.

 

Har du frågor?

Våra anställda är redo att svara på dina frågor. Ring eller skriv till oss på:

nyati@nyati.com
eller
08 519 70 407

CAPTCHA image for SPAM prevention If you can't read the word,
click here.

Nyati Safari Video

Bildgalleri

Nyati Safari Lodge

Nyati Safari Lodge

Nyati Main Lodge & Pool AreaNyati Pool AreaNyati StaffView of Nyati Main Lodge & River BungalowsNyati River BungalowsNyati River Bungalow InteriorOlifant Villa SuitesAirview of Nyati Cheetah CampMaster bedrooms of Olifant Villa Suites & Nyati Cheetah CampMain lodge interiorTV & library room of main lodgeNyati lunchNyati main restaurant at sunsetNyati Main Restaurant, individual diningNyati Main RestaurantNyati Gourmet DiningNyati Main restaurant, bar & loungeNyati Main BarNyati Main Lodge Interior at nightNyati Boma Grill AreaNyati Boma Grill Evening - traditional South African "braii"Nyati Bush WalkNyati Bush BreakfastNyati Chef introducing the Bush BreakfastNyati Driving Range
Nyati River Bungalows

Nyati River Bungalows

Nyati River Bungalows on the Olifants RiverbankNyati River Bungalow & WarthogNyati River Bungalows have private furnished terraces with panoramic viewsNyati River Bungalows overlook the Olifants River & the South African BushNyati River Bungalow InteriorNyati River Bungalow InteriorNyati River Bungalow View from insideNyati River Bungalow Interior at nightNyati River Bungalows have Private en-suite Bathrooms with indoor & outdoor showersNyati River Bungalow Private Terrace with hammock & loungeView of elephant in front of a River BungalowNyati River Bungalow & PathwaysView of Nyati Main Lodge & River Bungalows from Olifants RiverNyati Family BungalowView of elephant from the Nyati Family BungalowEnjoy the African wildlife from your own private terrace
Nyati Villa Suiter

Olifant villas

Olifant Villa SuitePrivate Villa Terrace & PoolView from Olifant Villa TerracePrivate Plunge PoolPrivate Boma Grill AreaVilla Master BedroomVilla Master BedroomMaster Bedrooms have panoramic glass doors to the private river terracePrivate en-suite Bathroom of Master BedroomsSecond bedroom of the 3-Bedroom Villa Suites with panoramic doors to the terraceThird bedroom of the 3-Bedroom Villa SuitesPrivate Lounge Area of Olifant Villa SuitesPrivate Lounge Area of Olifant Villa SuitesPrivate Lounge Area of Olifant Villa SuitesEnjoy the view of the Olifants River & South African bush from your own private terraceAll Olifant Villa Suites are facing the Olifants River
Nyati Cheetah Camp

Cheetah Camp

Airview of Nyati Cheetah Camp on the Olifants RiverbankNyati Cheetah Camp, Cheetah Villa 1, view from courtyardNyati Cheetah Camp, Cheetah Villa 1, view from pool/river sidePrivate Pool Area of Nyati Cheetah CampView of Olifants River & the African wildlife from the private pool terraceMaster Bedrooms in Nyati Cheetah Camp (1 of 4)The 4 Master Bedrooms have glass panorama doors to the private river terraceThe 4 Master Bedrooms have private en-suite bathroomsBathtub in Master Bedroom Cheetah Villa 1The fifth Bedroom (doubleroom) in Cheetah Villa 1The sixth Bedroom (doubleroom) in Cheetah Villa 1Private lounge Area in Cheetah Villa 1 and Cheetah Villa 2Cheetah Camp Private Pool TerraceCheetah Camp Private Pool TerraceCheetah Camp Private Pool TerraceCheetah Pool Area at SunsetCheetah Pool Area at SunsetEnjoy the view of the Olifants River & South African bush from your own TerraceDine in your own privacy catered by your own private chefEnjoy culinaric three Course Set Dinners in PrivateEnjoy a traditional South African "braai" (grill) in your own private "boma"Private Boma Grill Evening in Cheetah CampCourtyard View of Cheetah Camp Villas 1 & 2 with connecting Pool TerraceCourtyard View of Cheetah Camp Villa 1 & private boma areaNyati Cheetah Camp is ideal for family safaris
The Victoria Falls Hotel

Victoria Falls Hotel

The Victoria Falls, one of the Seven Wonders of The WorldView of the Victoria FallsThe Victoria Falls Hotel entranceThe Victoria Falls HotelThe Victoria Falls HotelThe Victoria Falls Hotel courtyardTwin standard roomStandard rooms are individually decoratedThe Royal SuiteThe Jungle Junction RestaurantThe Livingstone Room Fine Dining RestaurantView from Stanley's Terrace RestaurantView of the Victoria Falls from the hotel terracesStanley's Terrace RestaurantPool area, Victoria Falls HotelStanley Bar & Lounge area, Victoria Falls HotelThe Victoria Falls Hotel at sunsetView of the Victoria Falls from the private path of the hotel
Ilala Lodge, Victoria Falls

Ilala Lodge, Victoria Falls

Ilala Lodge boutique hotelIlala Lodge terraceIlala Lodge standard roomIlala Lodge standard roomIlala Lodge standard roomPrivate en-suite bathroom in every roomDeluxe suiteIlala Lodge pool areaIlala Lodge pool areaIlala Lodge Palm RestaurantIlala Lodge outdoor cocktail bar & lounge areaIlala Lodge lounge areaIlala Lodge Palm restaurant terraceIlala Lodge Palm restaurant terrace, eveningIlala Lodge Palm restaurant terrace, eveningView of the Victoria Falls from the Palm Restaurant terraceAfrican dance & entertainmentSunset cruise at the Zambezi RiverRainbow across the Victoria Falls