Nyati Safari & Beach LodgeNyati Safari & Beach LodgeNyati Safari & Beach LodgeNyati Safari & Beach Lodge
Previous Next

DKK
34 900
Hela året

Nyati Safari & Beach Lodge

     

 • Följ med på den ultimata safari- och strandsemestern
 • Bo i egen exklusiv River Bungalow på Nyati Safari Lodge precis vid Sydafrikas berömda nationalpark Krugerparken. Här har du privat terrass mot Olifants River och alla måltider samt dagligt aktivitetsprogram med skandinavisk guide ingår
 • Bo exklusivt precis vid Afrikas bästa stränder i viltreservatet Vilanculos Coastal Wildlife Reserve

Nyati Safari Lodge

På Nyati Safari Lodge får du ditt livs safariupplevelse. Åk på ett safariäventyr och låt dig omhändertas i din egen exklusiva River Bungalow mitt i Great Kruger National Park, med panorama utsikt mot Olifants River – Elefantfloden – och den sydafrikanska bushen. Vistelsen på Nyati Safari Lodge inkluderar alla måltider och ett fullt safariprogram i öppna safaribilar med skandinaviska guider. Mellan aktiviteterna finns det tid till att t.ex. koppla av i lodgens stora pool-, lounge-, och barområde eller till ett par tillvalsaktiviteter som t.ex. jakt och golf. Maten på Nyati Safari Lodge är i sig en höjdpunkt. I sann Karen Blixen-stil serveras kulinariska menyer i stearinljusens sken på vackert dukade bord eller i ”boman”, den traditionella afrikanska grillplatsen.

      

Nyati Beach Lodge

Kombinera ditt Nyati Safari äventyr med en helt unik strandvistelse i Moçambique på Nyati Beach Lodge. Vår Beach Lodge ligger på en helt egen halvö, med 10 km privat strand, mitt i ett av världens mest orörda kustreservat. Det finns bara plats för 24 gäster, fördelat på 3 villasviter och 6 strandbungalows, vilket ger en privat och intim känsla av att bo i sitt alldeles egna strandparadis. Beach lodgen är byggd i en autentisk stil med kraftiga träkonstruktioner, ytterväggar av flätad vass, massiva innerväggar, halmtak med skuggande överhäng och stora terrasser under tak. I den mysiga huvudbyggnaden finns det restaurang, lounge med stora soffor och panoramafönster samt ett stort poolområde med solstolar och terrassmöbler. Härifrån är det 220 graders utsikt till både havet och lagunen och alla byggnader har havsutsikt och ligger bara några få steg från vattnet. Det finns möjligheter att ha både en avslappnande och aktiv semester i denna utopi av orörda stränder, underbara naturlandskap och oöverträffade korallrev.


Resan inkluderar:

  

 • Flyg från Köpenhamn/Stockholm till flygplats vid Krugerparken t/r
 • Regionalflyg till Vilanculos flygplats t/r
 • Transfer från flygplatsen till Nyati Safari Lodge t/r
 • Helikoptertransfer från flygplatsen över det natursköna kustreservatet till Nyati Beach Lodge t/r
 • 7 övernattningar på Nyati Safari Lodge**** i egen River Bungalow (dubbelrum) med privat terrass ut mot Olifantfloden
 • Övernattning på flygplatshotellet Southern Sun**** i Johannesburg inkl. frukostbuffé
 • 6 övernattningar på Nyati Beach Lodge**** i egen Beach Bungalow (dubbelrum) med privat dusch/toalett/ terrass och havs/lagunutsikt
 • Helpension på bägge lodges
 • Stort turprogram:
  • Heldags safaritur i öppna safaribilar i Krugerparken
  • Halvdags tur till närliggande "Big 5" vildreservat
  • Kulturell halvdagsutflykt till lokal afrikansk township
  • Heldags panoramatur i Drakensbergen
  • Bushwalks med professionella rangers i den storslagna naturen
  • Sunset Game Drives i öppna safaribilar, inkl. drinkar och snacks på utsiktspunkt
  • Sundowner med nattsafari
 • Tillgång till lodgens driving range och en golfhandledare
 • Aktivitetsprogram på Nyati Beach Lodge, inklusive olika typer av guidade vandringar i marina, bush och mangroveområden samt båttur i arabiskt inspirerad dhow
 • Fri tillgång med instruktioner till beach lodgens icke-motoriserade vattensportutrustning såsom hobiecats, kanoter samt surfing och snorklingsutrustning m.m.
 • Fri tillgång med instruktioner till beach lodgens fiskeutrustning

   

Om du vill uppleva ännu mer av Afrika kan du också kombinera denna resa med destinationer som t.ex. Kapstaden, Garden Route, Zimbabwe, Botswana och ö-paradiset Mauritius. Din resa kan alltid skräddarsys. Här nedanför visar vi ett förslag, men du kan fritt välja att korta ner, förlänga eller sätta ihop din resa på ett helt annat sätt.

 

*Var uppmärksam på att en extra flygavgift kan tillkomma på avresor från Stockholm


Detaljerat Dagsprogram (inkluderat)

Observera att veckodagarna för våra olika utflykter/aktiviteter kan variera.


Tillvalsaktiviteter på Nyati Safari Lodge

Flodsafari på Olifants River

Åk på en fantastisk tur på Olifants River där du med en liten flodpråm där du i lugnt tempo åker igenom Kruger Nationalpark. Längs stränderna får du uppleva några av de många djurarterna som trivs vid floden. Du kommer få se ett väld av fåglar och massor av både stora och små djur som släcker törsten, samtidigt som du kan se lata flodhästar och lurande krokodiler i vattnet. Turen tar plats på en uppdämd del av floden och längs vägen passerar ni igenom ett gruvområde och får en glimt av ett av världens största människoskapta hål. Hålet är nästan 2km i diameter. Aktiviteten är beroende av vädret. (Minimum ålder 8 år).  

Pris per person ZAR 750

Golf på Hans Merensky

Sydafrika är känd för att ha några av världens absolut bästa golfbanor. Om du spelar golf får du absolut inte missa en runda på den fantastiska 18-håls golfbanan Hans Merensky, som är en av landets bästa golfbanor och ligger bara en timma från lodgen med bil. Banan är medelsvår och har blivit korad till ”best walk” av Golf Digest. Här har de vilda djuren förtur – även på greenen. Giraffer, antiloper och vårtsvin korsar hemtamt fairwayen och påminner dig hela tiden om att du faktiskt spelar golf mitt på deras hemmabana – den sydafrikanska bushen. Glöm inte att du också kan öva din sving på driving-rangen hemma på Nyati Safari Lodge. 

Pris per person ZAR 1 000

Utöver detta tillkommer hyrning av golfutrustning på Hans Merensky Golfbana för ZAR 200 per set och hyrning av golfbil för ZAR 210. 

Storviltsjakt

Nyati Safari Lodge är en del av The Central Lowveld Biosphere Reserve Initiative, som arbetar på den viktiga ”back to nature process” för att säkra populationen av vilda djur och deras fria rörelse. Jakt i området är en del av den naturliga viltvården och föregår under försvarliga omständigheter utan att någonsin utgöra ett hot emot djurarterna. Lodgen kan därför erbjuda gäster att arrangera jakt under vistelsen. Jakt ska bokas senast en månad i förväg, eftersom vi annars inte kan garantera att vår professionella jaktleverantör Wayne Wagner Safaris står till rådighet. Varje enskilda jakt planeras individuellt, så att du som jägare kan vara säker på att dina önskemål och preferenser blir uppfyllda. Du har en professionell jaktledare med som guidar och informerar – och jakten föregår både till fots och i terrängbilar. Det kan bl.a. jagas Blesbuck, bushbuck, blå gnu, buffel, duiker, eland, gemsbok, impala, kudu, nyala, red hartebeest, stenbock, tsessebe, vildsvin, waterbuck och zebra. Du blir hämtad av Wayne Wagner Safaris på lodgen och körs till jaktterrängen, som beroende på vad man jagar kan ligga upp till ett par timmar bort. Nyati Safari Lodge tar hand om måltiderna under jakten.

 

Pris per person: DKK 1 000 vid bokning och ZAR 2 400 på Nyati Safari Lodge

Priset är för en dagsjakt, inkl. hyrning av gevär, inskjutning och guidning av professionell jägare. Priset för viltet varierar och den nyaste viltlistan kan rekvireras på förfrågan.

Vi behöver följande upplysningar senast en månad innan ankomst till Nyati Safari Lodge för att kunna boka en jakt: 

   

 • Namn på jägare
 • Vid flera jägare, önskas det i så fall jakt 1:1 eller 1:2
 • Datum för vistelsen på Nyati Safari Lodge
 • Önskat jakt datum
 • Önskad trofé/vilt

   

Lägg vänligen märke till att hyrning av gevär ingår i priset och att det kräver lång förberedelse och tillåtelse från Sydafrikanska polisen för att få ta med sig sitt eget gevär. Dessutom skal man räkna med ca 3 timmar Johannesburg flygplats för att få inresetillåtelse med gevär. Hemskickning av trofé mv. Organiseras på plats tillsammans med vår jakt leverantör Wayne Wagner Safaris.

Microlight flygning

Från ett microlight flyg har du den optimala utsikten över landskapet. Med vinden i håret och fullkomligt fri utsikt får du en intensiv och adrenalinstinn safariupplevelse från ovan. Det känns nästan som om du själv flyger fram över bushen. Turen startar tidigt på morgonen och varar i cirka 20 minuter. Av säkerhetsskäl är minimum åldern 14 år, och du flyger med en erfaren certifierad pilot. Aktiviteten är väldigt väderberoende. (Minst 2 deltagare)

Pris per person ZAR 1 400

Helikopterflygning

Följ med på helikoptertur över Nyatis egna marker och upplev den sydafrikanska bushen ur fågelperspektiv. Turen varar i ca 20 minuter och går över lodgen och längs den vackra Olifants River. Njut av den enastående panoramautsikten över bushen och försök få syn på de många djuren som är lätta att få syn på från ovan, till exempel elefanter, giraffer, zebror och noshörningar Du flyger med en erfaren certifierad pilot och säkerheten är främsta prioritet. Helikopterturerna erbjuds på fredagar. (Minst 2 och högst 3 deltagare per gång.)

Pris per person ZAR 3 700

Luftballong

Se allt från ovan! Att sväva ljudlöst över landskapet är en magisk upplevelse. Turer arrangeras på morgonen, när det lokala ballong skepparen bedömer att det är ”ballongväder”. Aktiviteten är väldigt väderberoende. (Minst 4 deltagare). 

Pris per person ZAR 4 000

Centrum för utrotningshotade djurarter

Sydafrikanerna gör mycket för att skydda och bevara det vilda djurbeståndet, och Hoedspruit Endangered Species Centre är känt över hela världen som en av pionjärerna när det gäller skydd av utrotningshotade djurarter.Vi besöker den här imponerande räddningsstationen för utrotningshotade, föräldralösa och skadade vilda djur. 

På centret finns bland annat geparder, vildhundar, afrikanska vildkatter, sabelantiloper, gamar och många andra sällsynta djurarter. Dessutom får du inblick i arbetet med att skydda de utrotningshotade djurarterna och möjlighet att komma helt nära djuren på centret.

Pris per person ZAR 900

I priset ingår frukost på Deli@HESC.

Quad Bike Safari

En fantastisk utflykt på små fyrhjulare. Under ledning av en lokalguide, så får du möjlighet till en annorlunda körtur, där det också finns möjlighet för att stöta på några av bushens djur. 

Pris per person ZAR 750

Besök i afrikansk by

Sydafrika är ett land med stora kontraster. På den ena sidan är det ett modernt land med välfungerande ekonomi och infrastruktu – och på den andra sidan det helt autentiska Afrika. Ett riktigt bra sätt att få inblick i den lokala kulturen och deras traditioner är att besöka byn Lulekani Township. Du får se byns skola för de allra minsta barnen, du får komma hem till en lokal familj och du får besöka byn häxdoktor. Innan det serveras en lätt lunch, där du lockas av lokala specialiteter, är det underhållning med sång och dans. 

Pris per person ZAR 800

Heldagsutflykt till Krugerparken

På Nyati Safari Lodge är det som utgångspunkt redan en heldagsutflykt till Kruger Nationalpark inkluderad, men utöver denna så finns det möjlighet att köpa till en extra tur. Avgång från lodgen tidigt på morgonen. Lunch är inkluderad. 

Pris per person ZAR 2 000 (Minst 4 deltagare)

Heldagsutflykt till Drakensbergen

På Nyati Safari Lodge är det som utgångspunkt redan en heldagsutflykt till Drakensbergen inkluderad, men utöver denna så finns det möjlighet att köpa till en extra tur. Utflykten går längs den berömda Panoramarutten längs den 60km långa Blyde River Canyon. På vägen stannar minibussen i guldgrävarbyn Pilgrim´s Rest samt vid flera utsiktsplatser. Det finns bra möjligheter att handla afrikanska träsniderier. Lunch är inkluderad. Avgång från lodgen tidigt på morgonen. 

Pris per person ZAR 1 800 (Minst 4 deltagare)

Tillvalsaktiviteter på Nyati Beach Lodge

Det "äkta" Afrika

I närheten av lodgen ligger ett antal små lokala fiske och lantbrukssamhällen, där tiden har stått stilla i århundraden. Invånarna här lever fortfarande i de karakteristiskt runda små stråhyttorna med lertrampat golv och tillagar maten över öppen eld. Fiskarna tar fortfarande tidigt på morgonen sina färgglada och arabiskt inspirerade dhows ut på havet, medan bönderna odlar cashewnötter och rotfrukter som säljs på den lokala marknaden. Följ med på en kort vandring – eller en kort båttur – till en av de små byarna och får en glimts av denna främmande kultur, där vardagen och milslängder ifrån vår värld. Gästfriheten är stor och en lokal familj bjuder gärna in er. 

Havsutflykt med picknick

Njut av en avkopplande båttur i Bazaruto Öhavet som består av 4 större öar samt en kedja av tropiska småöar och sandbanker. Kanske till en av de obebodda öarna som utforskas och från var man kan snorkla – eller kanske i det stilla vattnet i lagunen längs San Sebastian halvön, där den vackra naturen kan studeras närmare. Den medhavda picknickkorgen – eller grillad färskfångad fisk – avnjuts på en gyllene sandstrand i äkta Robinson Crusoe-stil. Ta en lugn siesta i skuggan av träden eller njut av ett uppfriskande dopp i havet, innan ni åker tillbaka. Med lite tur slår en flock delfiner följe och sätter med sina eleganta hopp pricken över i’et på dagens upplevelser på havet. 

Djuphavsfiske

Om drömmen är att fånga en av havets giganter såsom Marlin, Sailfish eller Kingfish på kroken, så finns möjligheten att åka på en utflykt med lodgens djuphavsfiskebåt, som tidigt på morgonen och efter behov sätter kurs ut mot havets djup. Ledsagare kan följa med ut på havet och uppleva fiskarnas ”kamp” med havets giganter, allt medan ni njuter av solen i den svala havsbrisen.  

Spearfishing

Spearfishing entusiaster kan åka på undervattensjakt med våra professionella dykare och pröva krafterna mot havets giganter i dess eget element. 

Dykning

Moçambique bjuder på fantastisk och oförstörd dykning. Nyati Beach Lodge är sagolikt beläget på den landtunga som sträcker sig längst ut i Bazurutos vackra öhav. Här finns bara obebodda öar, mangrove, vita sanddyner och azurblått hav – ett vackrare och mer isolerat och unikt naturparadis får man leta länge efter. Dykningen hör till den bästa man hittar på Moçambique, med oförstörda rev med stora djur som mantor (året runt), valhajar (året runt) och knölvalar (juni–oktober). Har du tur kan du även träffa på segelfisk och marlin under dina dykningar. Artrikedomen här är stor och du kan dessutom vänta dig massor av revfisk, enorma stim kungsfisk och barracuda, jättesköldpaddor, hajar, bläckfisk, murenor och jättestora groupers som är väldigt nyfikna och kommer helt nära. Tack vare läget är du praktiskt taget garanterad att få ha dykplatserna för dig själv, och det finns gott om nya, helt orörda dykställen.

Nyati Beach Lodge har sitt eget PADI Dive Center med certifierade dykare och modern utrustning. Särskilda dykkurser som leder till certifikat anordnas dessutom för gäster som bor på beach lodgen i minst en vecka.

   

Om havets jättar

Mantor: Flera av reven har rengöringsstationer som drar till sig mantor. Det känns nästan overkligt att få komma så nära inpå dessa snälla och nyfikna jättar, som kan bli upp till 7 meter mellan vingspetsarna. Säsong: året runt.

Valhajar: På väg ut till dykplatserna har du stor chans att få snorkla med dessa snälla jättar – en upplevelse du aldrig glömmer. Säsong: året runt.

Knölvalar: Från början av juni till slutet av oktober vandrar knölvalarna från Antarktis till Moçambique för att föda sina ungar. Du kan se knölvalarna från Nyatis pool- och restaurangområde och du kommer troligtvis att höra deras vackra sång under dina dykningar. Har du tur kan du till och med träffa på de fantastiska djuren under dina dykturer eller när du är ute och snorklar.

Dykarskola (PADI)

Gäster som bor på Beach Lodgen i en vecka eller längre, har möjlighet att börja på dykarskolan där nybörjare eller amatörer med professionell instruktion kan stifta bekantskap med scuba-diving och under veckans gång erhålla ett internationellt certifikat. 

Snorkelutflykt till Lighthouse

”Lighthouse” erbjuder perfekta snorkelförhållanden med en extravagans av färgglada fiskar och svajande koraller på det lågtliggande området, medan djup på 12-20 meter utfordrar dykare på alla nivåer. Cabo St. Sebastian är bara en bland många oförglömliga rev - Här bjuds in till en eventuell rendezvous med manta och valhaj!

Marknaden i Vilanculos

Besök fastlandet & Vilanculos på resan tillbaka till flygplatsen. Njut av en tidig frukost på utsiktsterrassen innan resan går mot det lilla handelscentrumet Vilanculos, där det är arrangerat en liten stadsrundtur. Här finns det förutom möjligheten för shopping av lokala souvenirer såsom vackra lerkrukor, karvade trämasker och flätade korgar, så finns det möjlighet att få en inblick i den lokala befolkningens vardag. Det är tredje världen på gott och ont. Här har industrialiseringen och turismen ännu inte gjort sina avtryck. Vägarna är inte asfalterade, husen är enkla och endast några få hundra meter från centrum bor befolkningen oförändrat i de traditionella stråhyttorna och hämtar det dagliga vattenförbruket i dunkar, som de med rak rygg bär på huvudet. Det görs besök på den lokala marknaden. Här säljs allt från de lokala böndernas grönsaker till tvättmedel till batiktyger till elektroniskt krimskrams. Mellan bodarna ligger lokala värdshus och man kan fritt kika på skräddarnas och barberarnas arbete. Utflykten avrundas med lunch på en lokal restaurang innan ni kör vidare till flygplatsen och påbörjar hemresan. Ni flyger till Johannesburg och därifrån fortsätter natten med kurs mot Europa. 

Nyati Safari & Beach Lodge

   

Välkommen till den perfekta utgångspunkten för att få uppleva ett äkta och oförstört Afrika. På en resa till Nyati Safari och Beach Lodge får du uppleva det allra bästa som Sydafrika och Mozambique har att erbjuda.

Nyati Safari Lodge bjuder på lyxsafari i det största vilddjursreservatet i Sydafrika – Great Kruger Nationalpark, medan Nyati Beach Lodge ligger i ett av världens bäst bevarade kustområden mitt i Vilanculos Nationalpark, med sin unika flora och fauna både på land och under havsytan. På denna enastående kombinationsresa får du se den största mångfalden av vilda djur, samtidigt som du finner frid, ro, orörda stränder och oupptäckta korallrev.   

   


Nyati Beach Lodge  

Nyati Beach Lodge erbjuder en helt unik strandvistelse i en egen lyxig strand bungalow med 10 km privat strand. Den natursköna Beach Lodge ligger på Nyatis mark på San Sebastian halvön i Vilanculos Coastal Wildlife Sanctuary på Mozambiques östkust. Lodgens marker är omgivet av vatten åt tre håll: Den Indiska Oceanen, Bazaruto Öhavet samt Inhambane mynningen. Lodgen ligger ca 1 timmes båttur från Vilanculos byn i Inhambane provinsen eller ca 20 minuter med helikopter från samma ställe. Det ligger ca 620 km norr om Maputo.

   

Autentisk lyx

En djup respekt för områdets natur och hundraåriga traditioner avspeglar sig i lodgens vackra byggnader, som kombinerar det bästa av den moderna världens bekvämligheter med lokalt hantverk och områdets naturliga råvaror: Ädla träsorter, vass, bambu och halm. Rustik arkitektur inspirerad av havet och dess färger – en tydlig Mozambikansk stil med afrikansk charm karaktäriserar Lodgens 6 stora beach bungalows och 3 villa sviter.

   

Beach Bungalows****

Lodgens 6 beach bungalows är byggda i autentisk stil med kraftiga träkonstruktioner, ytterväggar av flätad vass, massiva innerväggar, halmtak med skuggande överhäng och stora utsiktsterrasser. Stora glas panorama-skjutdörrar leder ut till en privat, möblerat terrass, där du har fri utsikt över havet eller lagunen. 

Beach Villa Suites****

Lodgens 3 exklusiva privata villa suites passar perfekt om ni är två par eller en familj, som gärna vill ha lite mer plats och lite mer privatliv. Villorna har antingen två eller tre sovrum, vardagsrum inomhus med panorama dörrar i glas ut mot en stor gemensam terrass under tak, med privat pool och egen tillgång till stranden, där ni kan njuta av livet och varandras sällskap – och panoramautsikten över lagunen. 

Faciliteter  

Den luftigt och smakfullt inredda huvudbyggnaden är samlingspunkten för alla gemensamma aktiviteter. Här ligger restaurangen mot öster med halvöppen frukostavdelning, en avslappnad bar med direkt utgång till poolområdet samt huvudrestaurangen där kvällssolen kastar sina sista strålar på de elegant dukade borden. Stora soffor med mjuka kuddar ramar in den mysiga loungen, som inbjuder till avslappnande stunder med kortspel eller ett glas vin efter middagen. Vackra stigar av trä, lätt upphöjda för att skona det sårbara ekosystemet, förbinder lodgens byggnader, som diskret gömmer sig bland sanddynorna i harmoni med den omgivande naturen, och varje byggnad var för sig ger en enastående vacker utsikt över havet eller lagunen.

 

Vattensport Mecka

Lodgens faciliteter inkluderar en härlig saltvatten-swimmingpool, ett vattensportscenter med hobiecats, kanoter, snorkelutrustning samt fiskespön m.m. som gästerna har fri tillgång till. Nyatis egen båt med modern komfort och utrustning, tar gästerna till och från Vilanculos, på snorkling och dykarturer, på utflyktscruiser samt på djuphavsfiske. Dykarskolan administreras av professionella instruktörer.

    


Nyati Safari Lodge

Omgivningarna kring Nyati Safari Lodge är exklusiva och inbjudande oavsett om du tar det lugnt och slappnar av utomhus eller inomhus. Lodgen består av huvudbyggnaden med restaurang, bar, shop, pool- och loungeområde, 10 exklusiva bungalows, 6 privata villa suites och den separata Cheetah Camp, som passar till grupper på upp till 12 personer. Alla lodgens byggnader ligger precis vid Olifant floden med utsikt ut över den vilda, råa och oförstörda naturen och byggnaderna hänger ihop med ett mysigt stig och gångbrosystem. Det som kännetecknar Nyati Safari Lodge är den eleganta kombinationen av skandinavisk kvalitetsstandard med den rustika afrikanske stilen, där solida murar, halmtäckta tak och ädla träsorter är karakteristiska. Det är samtidigt både äkta och lyxigt, vilket skapar helt unika förutsättningar för en äventyrlig safariupplevelse mitt i den afrikanska bushen.   

    

Nyati River Bungalows****

Lodgens 10 stora exklusiva River Bungalows ligger precis intill Olifant floden. De är byggda in i sluttningen i harmoni med naturen, medan utsikten är optimerad från varje bungalow. Stora panorama skjutdörrar i glas leder ut till den privata möblerade terrassen, där du kan njuta av utsikten ut över floden och den vidsträckta afrikanska bushen.

Nyati Olifant Villa Suiter*****

Lodgens 6 privata lyx Villa Suiter på 200kvm passar perfekt om ni är två resande par eller en familj som gärna vill ha mer plats och privatliv. Villorna har antingen två eller tre sovrum, stort vardagsrum, privat pool och grillplats samt övertäckt möblerad terrass, där ni kan njuta av panoramautsikten ut över bushen och Olifants River. 

Nyati Cheetah Camp*****

Upplev en skräddarsydd lyxsafari i en klass för sig, med privat camp, chaufför och kock. I Cheetah campen får ni en helt privat semester i det tempo och med de upplevelser som ni önskar. Cheetah Camp består av två villor på totalt 500kvm samt en stor privat terrass och poolområde, med plats för upp till 12 gäster i alla åldrar. 

Nyati Family Bungalow****

Nyati Safari Lodge råder över en familjebungalow, som passar till er som reser med barn och gärna vill slippa betala ett tillägg för en Olifant Villa Suite eller ett enkelrumstillägg för den 3.e personen. Familjebungalowen svarar till en River Bungalow med två självständigt anknytande rum, som delar på badrum/toalett/terrass. Här kostar barn under 12år från 9.995,-/vecka. 

Kombinationsresor

Nyati Safari Resor vill gärna visa dig det bästa som alla länder i det sydliga Afrika har att visa. Därför har vi handplockat ett antal destinationer och upplevelser som du kan kombinera med din safarivistelse på Nyyati Safari Lodge. Har du speciella önskemål så kan vi alltid skräddarsy din resa. 

Kapstaden & Godahoppsudden

Kombinera ditt Nyati Safari äventyr med ett par dagar i Kapstaden, en av världens vackraste storstäder. 

Kapstaden & Garden Route

Kombinera ditt Nyati Safari äventyr med vackra Kapstaden och en tur längs en av världens vackraste kuststräckor The Garden Route

Kapstaden & Vinlandet

Kombinera ditt Nyati Safari äventyr med 8 dagar i Kapprovinsen och upplev vinlandet i Sydafrikasamt en av världens vackraste storstäder Kapstaden. 

Stellenbosch & Vinlandet

Det sydafrikanska vinlandet är lika vackart som vinerna är goda. Kombinera ditt Nyati Safari äventyr med en resa i vinodlarnas fotspår.

 

Har du frågor?

Våra anställda är redo att svara på dina frågor. Ring eller skriv till oss på:

nyati@nyati.com
eller
08 519 70 407

CAPTCHA image for SPAM prevention If you can't read the word,
click here.

Nyati Safari Video

Bildgalleri

Nyati Safari Lodge

Nyati Safari Lodge

Nyati Main Lodge & Pool AreaNyati Pool AreaNyati StaffView of Nyati Main Lodge & River BungalowsNyati River BungalowsNyati River Bungalow InteriorOlifant Villa SuitesAirview of Nyati Cheetah CampMaster bedrooms of Olifant Villa Suites & Nyati Cheetah CampMain lodge interiorTV & library room of main lodgeNyati lunchNyati main restaurant at sunsetNyati Main Restaurant, individual diningNyati Main RestaurantNyati Gourmet DiningNyati Main restaurant, bar & loungeNyati Main BarNyati Main Lodge Interior at nightNyati Boma Grill AreaNyati Boma Grill Evening - traditional South African "braii"Nyati Bush WalkNyati Bush BreakfastNyati Chef introducing the Bush BreakfastNyati Driving Range
Nyati River Bungalows

Nyati River Bungalows

Nyati River Bungalows on the Olifants RiverbankNyati River Bungalow & WarthogNyati River Bungalows have private furnished terraces with panoramic viewsNyati River Bungalows overlook the Olifants River & the South African BushNyati River Bungalow InteriorNyati River Bungalow InteriorNyati River Bungalow View from insideNyati River Bungalow Interior at nightNyati River Bungalows have Private en-suite Bathrooms with indoor & outdoor showersNyati River Bungalow Private Terrace with hammock & loungeView of elephant in front of a River BungalowNyati River Bungalow & PathwaysView of Nyati Main Lodge & River Bungalows from Olifants RiverNyati Family BungalowView of elephant from the Nyati Family BungalowEnjoy the African wildlife from your own private terrace
Nyati Villa Suiter

Olifant villas

Olifant Villa SuitePrivate Villa Terrace & PoolView from Olifant Villa TerracePrivate Plunge PoolPrivate Boma Grill AreaVilla Master BedroomVilla Master BedroomMaster Bedrooms have panoramic glass doors to the private river terracePrivate en-suite Bathroom of Master BedroomsSecond bedroom of the 3-Bedroom Villa Suites with panoramic doors to the terraceThird bedroom of the 3-Bedroom Villa SuitesPrivate Lounge Area of Olifant Villa SuitesPrivate Lounge Area of Olifant Villa SuitesPrivate Lounge Area of Olifant Villa SuitesEnjoy the view of the Olifants River & South African bush from your own private terraceAll Olifant Villa Suites are facing the Olifants River
Nyati Cheetah Camp

Cheetah Camp

Airview of Nyati Cheetah Camp on the Olifants RiverbankNyati Cheetah Camp, Cheetah Villa 1, view from courtyardNyati Cheetah Camp, Cheetah Villa 1, view from pool/river sidePrivate Pool Area of Nyati Cheetah CampView of Olifants River & the African wildlife from the private pool terraceMaster Bedrooms in Nyati Cheetah Camp (1 of 4)The 4 Master Bedrooms have glass panorama doors to the private river terraceThe 4 Master Bedrooms have private en-suite bathroomsBathtub in Master Bedroom Cheetah Villa 1The fifth Bedroom (doubleroom) in Cheetah Villa 1The sixth Bedroom (doubleroom) in Cheetah Villa 1Private lounge Area in Cheetah Villa 1 and Cheetah Villa 2Cheetah Camp Private Pool TerraceCheetah Camp Private Pool TerraceCheetah Camp Private Pool TerraceCheetah Pool Area at SunsetCheetah Pool Area at SunsetEnjoy the view of the Olifants River & South African bush from your own TerraceDine in your own privacy catered by your own private chefEnjoy culinaric three Course Set Dinners in PrivateEnjoy a traditional South African "braai" (grill) in your own private "boma"Private Boma Grill Evening in Cheetah CampCourtyard View of Cheetah Camp Villas 1 & 2 with connecting Pool TerraceCourtyard View of Cheetah Camp Villa 1 & private boma areaNyati Cheetah Camp is ideal for family safaris
Nyati Beach Lodge

Nyati Beach Lodge

Nyati Beach Bungalows

Nyati Beach Bungalows

Nyati Beach Villas

Nyati Beach Villas